آخرین مطالب

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان‌

ایجاد کشیک های نوروزی بمنظور مدیریت در تامین مواد غذایی مردم در لرستان اقتصادی

ایجاد کشیک های نوروزی بمنظور مدیریت در تامین مواد غذایی مردم در لرستان

  بزرگنمایی:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان‌ از تشکیل کشیک های نوروزی به منظور خدمات رسانی بهینه و مدیریت تامین امنیت غذایی مردم و حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی در استان خبر داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان‌ از تشکیل کشیک های نوروزی به منظور خدمات رسانی بهینه و مدیریت تامین امنیت غذایی مردم و حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی در استان خبر داد.
به گزارش دیار مفرغ، سید عماد شاهرخی در جلسه شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی لرستان ضمن تبریک هفته منابع طبیعی، گفت: تقارن این ایام با اعیاد را به فال نیک می گیریم تا همه در راستای تحقق اهداف بخش کشاورزی موفق باشیم.

وی با اشاره به اهمیت درختکاری در اراضی شیب دار، عنوان کرد: بنا به تاکیدات وزیر جهاد کشاورزی، هر جایی در اراضی شیب دار امکان و قابلیت درختکاری وجود داشته باشد بایستی به مردم واگذار شود و مهمتر از واگذاری و کاشت درخت، نگهداری آن است.

شاهرخی گفت: جهاد کشاورزی به منظور خدمات رسانی بهینه به عموم مردم و مدیریت تامین امنیت غذایی مردم و بلایای طبیعی بخش کشاورزی و حفاظت از اراضی ملی و کشاورزی، کشیک های نوروزی تشکیل داده است.

وی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی در ایام نوروز 1402 تعطیل نیست، گفت: خدمات رسانی به مردم و بهره برداران بخش کشاورزی در همه ایام سال تداوم دارد و ادارات وابسته به سازمان جهاد کشاورزی نیز در ایام نوروز فعال بوده و به مردم خدمات ارائه می دهند.

شاهرخی گفت: در همین خصوص ادارات تابعه با راه اندازی سامانه های ارتباطی در زمینه های بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی ، حفاظت اراضی کشاورزی، آتش سوزی جنگلها و مراتع، تخریب، تصرف اراضی ملی، عرضه فرآورده های خام دامی خارج از شبکه دامپزشکی، کشتار غیرمجاز ، تامین امنیت غذایی و … در ایام نوروز به صورت شبانه روزی آماده خدمت و پاسخگویی به شهروندان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش به کاشت درخت در اراضی شیب دار گریزی زد و گفت: برای کاشت درخت در اراضی شیب دار باید دقت نظر وجود داشته باشد و از ارقام و گونه هایی استفاده شود که با خاک منطقه مطلوب باشد تا بتوان به تولید و برداشت مد نظر دست پیدا کرد.همچنین استفاده از کارشناسان و ارتباط آنها با کشاورزان و باغداران می تواند در بهبود عملکرد تاثیر بسزایی داشته باشد.

شاهرخی با اشاره به نقش و ظرفیت مهم سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی عنوان کرد: این سازمان دارای ظرفیت ها و پتانسیل های زیادی است که بایستی از ظرفیت و پتانسیل نظام مهندسی بهترین استفاده صورت گیرد تا در جهت اهداف سازمان بیشترین تاثیرات را داشته باشند.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش به برگزاری نمایشگاه کالاهای اساسی جهاد گریزی زد و گفت: برای اولین بار این نمایشگاه با حضور بخش خصوصی برگزار می شود و میوه ها با قیمتی بالغ بر 10 درصد کمتر از قیمت روز بازار عرضه می شوند قابل ذکر است که میوه ها دارای کیفیت بسیار مطلوب هستند و قابل مقایسه با میوه های عرضه شده در فروشگاههای معمولی نیستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: در زمینه کالاهای اساسی هیچ گونه کمبودی در استان وجود ندارد و کار با جدیت انجام می شود و این اطمینان به مردم داده می شود که برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان هیچ گونه کمبودی در سطح بازار وجود نخواهد داشت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تکمیل چهارخطه خرم آباد – کوهدشت در انتظار تامین اعتبار

توزیع 558 تن برنج و گوشت قرمز و سفید در بین هیئت‌های عزاداری لرستان

مهلت ارسال صورت‌حساب‌های الکترونیکی مالیاتی تا 22 تیر تمدید شد

باند انتقال محموله مهمات جنگی در لرستان منهدم شد

آموزش فنی‌وحرفه‌ای زیرساخت کلیدی توانمندسازی نیروی کار است

از اهدای خون تا اهدای جان؛ 24 تن از شهدای اخیر لرستان اهداکننده خون بودند

کمبود نیرو و فرسودگی ناوگان، جدال مضاعف کارکنان منابع طبیعی لرستان

روستاهای موس و گله یار شهرستان الیگودرز تحت‌ پوشش همراه قرار گرفت

معرفی 20 عامل آتش‌سوزی بقایای گیاهی به مراجع قضایی پلدختر

97 تبعه غیرمجاز خارجی در لرستان دستگیر شدند

وجود 97 ذخیره‌گاه جنگلی در لرستان

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

تعامل بانک کشاورزی با دولت و مجلس، الگویی برای توسعه مناطق محروم است

برخورد قاطع پلیس با اقدامات عناصر خودفروخته در فضای مجازی

پیکر 5 شهید مدافع وطن در خرم‌آباد تشییع شد

کشف یک بمب در خرم‌آباد /‌عامل وابسته به اسرائیل ‌دستگیر شد

شهادت 5 پاسدار در حمله اسرائیل به ‌لرستان + اسامی

شهادت 3 نفر از نیروهای ارتش در جریان مقابله با تجاوز دشمن صهیونیستی

هرگونه ورود نظامی آمریکا با صدمه جبران‌ناپذیر همراه خواهد بود

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز