آخرین مطالب

مشارکت 79 میلیارد ریالی خیران در برنامه محرومیت زدایی کمیته امداد چگنی اجتماعی

مشارکت 79 میلیارد ریالی خیران در برنامه محرومیت زدایی کمیته امداد چگنی

  بزرگنمایی:
رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون ۷۹ میلیارد ریال توسط کمیته امداد جمع آوری شده است.

رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون 79 میلیارد ریال توسط کمیته امداد جمع آوری شده است.

به گزارش دیار مفرغ،  بهنام فروتن نیا رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی از مشارکت 79 میلیارد ریالی خیران در برنامه های محرومیت زدایی این نهاد خبر داد و افزود: این مبلغ توسط نیکوکاران،حامیان طرح اکرام ایتام،مودیان زکات،مراکز نیکوکاری و برنامه های جشن عاطفه ها،نیکوکاری،اطعام مهدوی جمع آوری شده است.

جمع آوری 12 میلیارد ریال زکات در شهرستان چگنی

رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون 12 میلیارد ریال زکات جمع آوری شده است.

بهنام فروتن نیا رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی از تحقق صد  درصدی برنامه زکات در سالجاری خبر داد و افزود:شورای زکات در روستاها و شهرستان‌ به‌عنوان متولی جمع‌آوری و هزینه کرد زکات زیر نظر کمیته امداد تشکیل شده که هدف آن توسعه و ترویج سنت حسنه پرداخت زکات واجب و زکات مستحبی می باشد.

وی به تعداد روستاهای دارای اقلام مشمول زکات اشاره کرد و افزود: از مجموع 140 روستا در شهرستان 96   روستا شرایط پرداخت زکات را دارند.

رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی به همکاری   10 عامل افتخاری زکات اشاره کرد و گفت: از این تعداد     4   مبلغ روحانی به‌صورت مقطعی و افتخاری در بحث ترویج احیاء فرهنگ زکات مشارکت دارند و مابقی در رده‌های روستا عامل زکات می‌باشند.

فروتن  هزینه کرد زکات را در دو سرفصل امور محرومین و پروژه های عمرانی عام المنفعه ذکر کرد و افزود: اولویت اول توزیع زکات کمک به محرومین در زمینه تهیه جهیزیه، درمان، مسکن ، معیشت و کمک های موردی می باشد و در سرفصل پروژه های عمرانی احداث،بازسازی،تعمیر و تجهیز مساجد، و سایر پروژه ها با تصویب شورای زکات هزینه می شود.
پرداخت 18 میلیارد ریالی حامیان به کودکان طرح اکرام ومحسنین شهرستان چگنی

رئیس کمیته امداد شهرستان چگنی گفت:از ابتدای سالجاری تا کنون حامیان طرح اکرام و محسنین هجده میلیاردو 120 میلیون ریال به حساب کودکان معنوی خود واریز کردند.

به گزارش روابط عمومی کمیته امداد،محمد بهنام فروتن  از مساعدت هجده میلیاردو 120 میلیون ریالی حامیان طرح اکرام و محسنین خبر داد و افزود: از ابتدای سالجاری تا کنون یک هزارو 733  حامی بصورت ماهانه کمک های نقدی خود را به حساب ایتام و کودکان دارای سرپرست ازکار افتاده واریز کردند.

وی با اشاره به تعداد کودکان تحت حمایت طرح اکرام و محسنین گفت:  334 کودک هم اکنون از کمک های مستقیم حامیان بهره مند هستند که از این تعداد 213 نفر ایتام و 121 نفر طرح محسنین با موضوع سرپرست از کار افتاده می باشد.

رئیس کمیته امداد چگنی با بیان اینکه طرح اکرام زمینه مشارکت مستقیم خیران در توانمندسازی خانواده ها را فراهم می کند افزود:این طرح با هدف تامین نیازمندی های کودکان نیازمند در زمینه تحصیلی،معیشتی،درمان و کمک های خاص اجرا شده است.

وی به نحوه مشارکت خیران حقیقی و حقوقی در طرح اکرام ومحسنین اشاره کرد و افزود: متقاضیان این طرح با مراجعه به کمیته امداد یا شماره گیری #0665*8877* ویا درگاه الکترونیکی این نهاد با انتخاب و تکمیل فرم های مربوطه می توانند حمایت از یک یا چند کودک را پذیرش نمایند.

مردم چگنی یک میلیاردو 422 میلیون ریال صدقه پرداخت کردند

از ابتدای سالجاری تا کنون مردم شهرستان چگنی یک میلیاردو 422 میلیون ریال صدقه از طریق کمیته امداد به نیازمندان پرداخت کردند.

بهنام فروتن نیا به مشارکت مستقیم مردم در کمک به توانمندسازی مددجویان این نهاد خبر داد وافزود: جمع آوری و توزیع صدقات از طریق شبکه های مردمی وروش های نوین یکی از راههای مناسب محرومیت زدایی می باشد.

وی به نحوه مصرف صدقات جمع آوری شده اشاره کرد و گفت: صدردصد کمک های اهدایی مردم در قالب صدقات صرف محرومیت زدایی از خانوارهای نیازمند می شود.

رئیس کمیته امداد چگنی به نحوه توزیع و هزینه کرد صدقات جمع آوری شده اشاره کرد وگفت:بر اساس توافقنامه بودجه مبالغ جمع آوری شده در هر منطقه بر اساس نیاز مددجویان در شاخص حمایتی شامل کمک به درمان مددجویان ،کمک به ازدواج و تامین جهیزیه ،پرداخت موردی،کمک هزینه تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان هزینه می شود.

وی به تعداد مشترکین صندوق های صدقات اشاره کرد و گفت دو هزارو  282 مشترک صندوق صدقات درچگنی وجود دارد علاوه بر آن مردم سخاوتمند می توانند کمک های خود را از طریق کد دستوری #0665*8877* به آسانی از طریق تلفن همراه خود  صدقه واریز نمایند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان