آخرین مطالب

با هدف محرومیت زدایی صورت گرفت:

افتتاح دو واحد آموزشی در روستاهای بابازید و خرسدر شهرستان پلدختر فرهنگی

افتتاح دو واحد آموزشی در روستاهای بابازید و خرسدر شهرستان پلدختر

  بزرگنمایی:
دو واحد آموزشی ۳ کلاسه در شهرستان پلدختر به اهتمام موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت آقایان نوروزی فرسنگی و محمدی زاده خیرین مدرسه ساز در راستای محرومیت زدایی به بهره برداری رسیدند.

دو واحد آموزشی 3 کلاسه در شهرستان پلدختر به اهتمام موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت آقایان نوروزی فرسنگی و محمدی زاده خیرین مدرسه ساز در راستای محرومیت زدایی به بهره برداری رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، با حضور دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی ، دکتر زهرا گیتی نژاد مدیر موسسه خیریه مهر گیتی ، مهندس نوروزی فرسنگی و دکتر محمدی زاده خیرین مدرسه ساز ، مهندس امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس ، رضائیان فرماندار ، مهندس حمیدرضا رضائیان معاون اجرایی و نظارت ، خرم آبادی معاونت مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس ، احمدی مدیر آموزش و پرورش منطقه و اهالی خونگرم روستاهای بابازید و خرسدر پلدختر ، 2 واحد آموزشی 3 کلاسه مورد بهره برداری قرار گرفتند .

دکتر  زهرا گیتی نژاد در این مراسم ضمن اشاره به سابقه 42 ساله خود به امر تدریس در مدارس کشور اظهار داشت : بنده بنا بر سابقه طولانی حضورم در آموزش و پرورش و برخورد با دانش آموزان متعدد در اقصی نقاط کشور ، تجربیاتی برای رفع موانع آموزشی کسب کرده ام که متناسب با این تجربیات و نگرش اقدام به تاسیس موسسه مهر گیتی بعنوان پل ارتباطی خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ایجاد مدارس استاندارد در مناطق کم برخوردار کردم و خوشبختانه ثمره ی این کار تا کنون ساخت 552 مدرسه در قالب 2 هزار و 21 کلاس درس بوده است .

وی در ادامه افزود : آموزش اساس توسعه پایدار است و در واقع یکی از بخش های اساسی امر آموزش بجز تربیت معلمین دلسوز و دانشمند ، ایجاد فضاهای ایمن ، زیبا و نشاط آور برای دانش آموزان می باشد و موسسه مهر گیتی با همین دیدگاه تا کنون 4 هزار نفر را بصورت بورسیه مورد حمایت خود قرار داده است .

در ادامه مهندس نوروزی فرسنگی خیر مدرسه ی روستای بابازید اظهار داشت : در هر جامعه ای که آموزش صحیح محور قرار گیرد ، خرافات ، فقر وبی فرهنگی فروکش می کند و اگر امکانات فراهم باشد و هماهنگ کننده وجود نداشته باشد شاهد ایجاد مجموعه ای منفک خواهیم بود که بروز اتفاقات مثبت در آن یا اتفاق نمی افتد یا به کندی صورت می گیرد و موسسه خیریه مهر گیتی با مدیریت خانم گیتی نژاد مسبب ایجاد هماهنگی بود و خوشبختانه ثمره ی آن ایجاد فضای آموزشی خوب برای دانش آموزان شده است .

دکتر محمدی زاده دیگر خیر مدرسه ساز ارجمند با قدردانی از عوامل اجرایی ساخت فضاهای آموزشی به ایراد سخن پرداخت وگفت : موتور محرک شکوفایی هر کشور علاوه بر ایجاد زیر ساختهای اقتصادی ، تعاملات بین المللی و رفع تحریمها ، در واقع نیروهای آموزش دیده آن کشور هستند .

وی در ادامه افزود : مدرسه ی قلم که نام گذاری آن متاثر از آیه ی شریفه (ن و القلم ) است یکی از چهار مدارسی است که از مجموع ده مدرسه ساخته شده در سطح کشور در لرستان احداث گردیده اند .

دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی به عنوان دیگر سخنران این مراسم ضمن خیر مقدم به خیرین و قدردانی از زحمات این عزیزان ، اظهار داشت : تعلیم و تعلم زمینه آسایش و آرامش کشور را فراهم می کند و خیرین مدرسه ساز ، بسترسازان و پیشرانان توسعه کشور و علم آموزی هستند ، این عزیزان با درک صحیح از نیازمندیهای آموزشی موجب تحصیل دانش آموزان خردسال را فراهم  می کنند ، کاری که اگر اجرا نشود پایه و اساس جامعه مدنی متزلزل می گردد

وی در ادامه ضمن یادآوری خسارتهای سیل فروردینماه 1398 از خیرین مدرسه ساز دعوت کرد دو واحد آموزشی و یک کتابخانه در دو روستای نیازمند احداث نمایند. 

امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان بعنوان سخنران پایانی این مراسم اظهار داشت : در شهرستان پلدختر 123 فضای آموزشی در قالب 503 کلاس درس وجود دارد که در حادثه سیل 98 تعداد قابل توجهی از این مدارس بصورت صد در صدی تخریب گشتند و یا نیازمند تعمیر اساسی شدند ، خوشبختانه با ورود خیرین ارجمند مدرسه ساز در همان فروردینماه سال 98 حجم گسترده ای از مدارس ، تعمیر و به چرخه ی آموزش بازگشتند و ساخت  مدارس تخریب شده هم  با تلاش همکاران بنده در نوسازی مدارس و خیرین ارجمند ادامه یافت به نحویکه در سال گذشته 11 مدرسه جدید  با 30 کلاس درس ، احداث و تحویل دانش آموزان گردید که ساخت 18 کلاس از این تعداد را خیرین مدرسه ساز بصورت صد در صد متقبل شدند .

در سال جاری هم علی رغم تمام مشکلات اقتصادی تا کنون 6 فضای آموزشی و ورزشی در قالب 18 کلاس درس با زیربنای آموزشی یکهزار و 700 متر مربع و با اعتبار 8 میلیارد تومان تحویل دانش آموزان مستعد پلدختری شده است و با برنامه ریزیهای انجام شده در 3 ماه منتهی به پایان سال هم 4 مدرسه دیگر در قالب 16 کلاس درس به سرانه فضاهای آموزشی منطقه مذکور افزوده خواهد شد .

وی در ادامه افزود : از سال 1392 تا کنون در راستای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی 87 مدرسه در قالب 461 کلاس درس با اعتبار 4 میلیارد و 800 میلیون تومان استانداردسازی شده اند .

در پایان این مراسم ضمن در اختیار قرار دادن کیف و دیگر نوشت افزار به دانش آموزان با اهدای لوح سپاس از زحمات خیرین ارجمند مدرسه ساز قدر دانی شد .

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان