با هدف محرومیت زدایی صورت گرفت:
افتتاح دو واحد آموزشی در روستاهای بابازید و خرسدر شهرستان پلدختر
جمعه 26 آذر 1400 - 09:30:15

دو واحد آموزشی 3 کلاسه در شهرستان پلدختر به اهتمام موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت آقایان نوروزی فرسنگی و محمدی زاده خیرین مدرسه ساز در راستای محرومیت زدایی به بهره برداری رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، با حضور دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی ، دکتر زهرا گیتی نژاد مدیر موسسه خیریه مهر گیتی ، مهندس نوروزی فرسنگی و دکتر محمدی زاده خیرین مدرسه ساز ، مهندس امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس ، رضائیان فرماندار ، مهندس حمیدرضا رضائیان معاون اجرایی و نظارت ، خرم آبادی معاونت مشارکتهای مردمی نوسازی مدارس ، احمدی مدیر آموزش و پرورش منطقه و اهالی خونگرم روستاهای بابازید و خرسدر پلدختر ، 2 واحد آموزشی 3 کلاسه مورد بهره برداری قرار گرفتند .

دکتر  زهرا گیتی نژاد در این مراسم ضمن اشاره به سابقه 42 ساله خود به امر تدریس در مدارس کشور اظهار داشت : بنده بنا بر سابقه طولانی حضورم در آموزش و پرورش و برخورد با دانش آموزان متعدد در اقصی نقاط کشور ، تجربیاتی برای رفع موانع آموزشی کسب کرده ام که متناسب با این تجربیات و نگرش اقدام به تاسیس موسسه مهر گیتی بعنوان پل ارتباطی خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی مدارس کشور برای ایجاد مدارس استاندارد در مناطق کم برخوردار کردم و خوشبختانه ثمره ی این کار تا کنون ساخت 552 مدرسه در قالب 2 هزار و 21 کلاس درس بوده است .

وی در ادامه افزود : آموزش اساس توسعه پایدار است و در واقع یکی از بخش های اساسی امر آموزش بجز تربیت معلمین دلسوز و دانشمند ، ایجاد فضاهای ایمن ، زیبا و نشاط آور برای دانش آموزان می باشد و موسسه مهر گیتی با همین دیدگاه تا کنون 4 هزار نفر را بصورت بورسیه مورد حمایت خود قرار داده است .

در ادامه مهندس نوروزی فرسنگی خیر مدرسه ی روستای بابازید اظهار داشت : در هر جامعه ای که آموزش صحیح محور قرار گیرد ، خرافات ، فقر وبی فرهنگی فروکش می کند و اگر امکانات فراهم باشد و هماهنگ کننده وجود نداشته باشد شاهد ایجاد مجموعه ای منفک خواهیم بود که بروز اتفاقات مثبت در آن یا اتفاق نمی افتد یا به کندی صورت می گیرد و موسسه خیریه مهر گیتی با مدیریت خانم گیتی نژاد مسبب ایجاد هماهنگی بود و خوشبختانه ثمره ی آن ایجاد فضای آموزشی خوب برای دانش آموزان شده است .

دکتر محمدی زاده دیگر خیر مدرسه ساز ارجمند با قدردانی از عوامل اجرایی ساخت فضاهای آموزشی به ایراد سخن پرداخت وگفت : موتور محرک شکوفایی هر کشور علاوه بر ایجاد زیر ساختهای اقتصادی ، تعاملات بین المللی و رفع تحریمها ، در واقع نیروهای آموزش دیده آن کشور هستند .

وی در ادامه افزود : مدرسه ی قلم که نام گذاری آن متاثر از آیه ی شریفه (ن و القلم ) است یکی از چهار مدارسی است که از مجموع ده مدرسه ساخته شده در سطح کشور در لرستان احداث گردیده اند .

دکتر کاظمی نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی به عنوان دیگر سخنران این مراسم ضمن خیر مقدم به خیرین و قدردانی از زحمات این عزیزان ، اظهار داشت : تعلیم و تعلم زمینه آسایش و آرامش کشور را فراهم می کند و خیرین مدرسه ساز ، بسترسازان و پیشرانان توسعه کشور و علم آموزی هستند ، این عزیزان با درک صحیح از نیازمندیهای آموزشی موجب تحصیل دانش آموزان خردسال را فراهم  می کنند ، کاری که اگر اجرا نشود پایه و اساس جامعه مدنی متزلزل می گردد

وی در ادامه ضمن یادآوری خسارتهای سیل فروردینماه 1398 از خیرین مدرسه ساز دعوت کرد دو واحد آموزشی و یک کتابخانه در دو روستای نیازمند احداث نمایند. 

امیر غفوری نژاد مدیر کل نوسازی مدارس لرستان بعنوان سخنران پایانی این مراسم اظهار داشت : در شهرستان پلدختر 123 فضای آموزشی در قالب 503 کلاس درس وجود دارد که در حادثه سیل 98 تعداد قابل توجهی از این مدارس بصورت صد در صدی تخریب گشتند و یا نیازمند تعمیر اساسی شدند ، خوشبختانه با ورود خیرین ارجمند مدرسه ساز در همان فروردینماه سال 98 حجم گسترده ای از مدارس ، تعمیر و به چرخه ی آموزش بازگشتند و ساخت  مدارس تخریب شده هم  با تلاش همکاران بنده در نوسازی مدارس و خیرین ارجمند ادامه یافت به نحویکه در سال گذشته 11 مدرسه جدید  با 30 کلاس درس ، احداث و تحویل دانش آموزان گردید که ساخت 18 کلاس از این تعداد را خیرین مدرسه ساز بصورت صد در صد متقبل شدند .

در سال جاری هم علی رغم تمام مشکلات اقتصادی تا کنون 6 فضای آموزشی و ورزشی در قالب 18 کلاس درس با زیربنای آموزشی یکهزار و 700 متر مربع و با اعتبار 8 میلیارد تومان تحویل دانش آموزان مستعد پلدختری شده است و با برنامه ریزیهای انجام شده در 3 ماه منتهی به پایان سال هم 4 مدرسه دیگر در قالب 16 کلاس درس به سرانه فضاهای آموزشی منطقه مذکور افزوده خواهد شد .

وی در ادامه افزود : از سال 1392 تا کنون در راستای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی 87 مدرسه در قالب 461 کلاس درس با اعتبار 4 میلیارد و 800 میلیون تومان استانداردسازی شده اند .

در پایان این مراسم ضمن در اختیار قرار دادن کیف و دیگر نوشت افزار به دانش آموزان با اهدای لوح سپاس از زحمات خیرین ارجمند مدرسه ساز قدر دانی شد .

 


http://diarmafrag.ir/fa/News/6373/افتتاح-دو-واحد-آموزشی-در-روستاهای-بابازید-و-خرسدر-شهرستان-پلدختر
بستن   چاپ