آخرین مطالب

دکترمرادپور:

35درصد از جمعیت شهری لرستان در بافت های فرسوده ساکن هستند اجتماعی

35درصد از جمعیت شهری لرستان در بافت های فرسوده ساکن هستند

  بزرگنمایی:
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: ۳۵درصد از جمعیت شهری لرستان در بافت های فرسوده ساکن هستند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: 35درصد از جمعیت شهری لرستان در بافت های فرسوده ساکن هستند.
به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، دکتر احمدمرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران خرم آبادی ضمن تقدیر و تشکر از آیت الله میرعمادی نماینده ولی فقیه در استان گفت: کشور ما یک کشور حادثه خیز است، اگر به زلزله های گذشته نظیر زلزله بم که در 5دی سال 1382منجر به کشته و زخمی شدن بیش از 70هزار نفر اشاره کنیم، نشان از زلزله خیز بودن کشور دارد.

وی عنوان کرد: زلزله سال 1385در لرستان باعث کشته شدن 63نفر و مجروح شدن بالای یکهزار و 400نفر شد.

دکترمرداپور با بیان اینکه تا این لحظه 900گسل با 40هزارکیلومتر معادل کره زمین در کشور شناسایی شده، یادآورشد: سالانه بیش از یکهزار میلیارد تومان خسارات ناشی از بلایایی طبیعی در کشور است.

وی افزود: سالانه بیش از یکهزار زلزله در کشور ثبت شده که از این تعداد 240مورد بالای 4ریشتر بوده و بطور متوسط هر 10سال یکبار زلزله ای بالای 6 ریشتری در کشور به وقوع پیوسته و خسارات جانی و مالی زیادی به دنبال داشته است.

وی همدلی بین مردم، دستگاهها و مسئولان را مهم برشمرد و گفت: در استان لرستان 2985 روستای دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد 1590 روستا بالای 20 خانوار هستند.

 دکتر مرادپور با بیان اینکه 173 هزار خانوار روستایی در 153 هزار مسکن روستایی زندگی می کنند، یادآور شد: از این تعداد تاکنون 104 هزار مسکن روستایی مقاوم سازی، نوسازی و بازسازی شده اند.

وی افزود: باید تلاش شود که مابقی واحدهای نامقاوم روستایی مقاوم سازی و نوسازی شوند.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان در ادامه خاطرنشان کرد: انتظار ما از روستاییان عزیز این است که از تسهیلات بازسازی و مقاوم سازی منازل روستایی که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت می‌شود، استفاده کنند، تا شاهد مقاوم سازی واحدهای روستایی در برابر حوادث و بلایای طبیعی نظیر سیل و زلزله باشیم.

دکتر مرادپور تصریح کرد: 350 هزار نفر یعنی 35 درصد از جمعیت شهری استان لرستان در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد زندگی می کنند.

 وی با بیان اینکه 2025 هکتار بافت فرسوده در استان لرستان وجود دارد، گفت: از این میزان 350 هکتار بافت تاریخی، 900 هکتار سکونتگاه های غیررسمی و 775 هکتار بافت ناکارآمد هستند.

دکتر مرادپور گفت: ما در دولت های گذشته بحث مسکن مهر را داشته ایم که مبالغ هنگفتی جهت احداث مسکن های مهر در استان ها به ویژه لرستان هزینه شده، اما متاسفانه جانمایی مسکن مهر با مشکلاتی نظیر عدم زیرساخت های مانند آب، برق، مخابرات، گاز و ... مواجه هستند.

وی افزود: اگر به جای مسکن های مهر احداث شده، بافت های فرسوده ساماندهی و بازسازی می‌شدند، قطعاً هم دارای زیرساخت‌های خدماتی نظیر آب، برق، گاز و تلفن برخوردار بوده و هم منظر و سیمای شهرها تغییرات اساسی می کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: برنامه دولت تدبیر امید در بحث بازآفرینی 2700 محله طی ده سال توسط ستاد بازآفرینی در سطح کشور است که استان لرستان در این زمینه 9 محله در شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد و دورود در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان‌های کوهدشت و الیگودرز نیز امسال برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته و مابقی شهرها در سال های آینده نیز در دستور کار بازسازی بافت های فرسوده قرار می گیرد.

دکتر مرادپور عنوان کرد: دولت این اجازه را به استاندار محترم داده که زمین هایی که مالکیت دولتی را در بافت‌های فرسوده دارند، به عنوان شروع کار در بحث باز آفرینی در اختیار توسعه گران قرار دهند، تا بتوانیم کار ساخت و ساز مسکن امید در بافت های فرسوده را آغاز کنیم.

 وی افزود: باید تلاش کنیم که از این فرصت ستاد بازآفرینی برای بازسازی بافت های فرسوده شهرهای استان حداکثر استفاده را ببریم.

 مرادپور در ادامه به مشکلات سیلابی بودن دو شهرستان خرم آباد و پلدختر اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح‌های آبخیزداری می‌توانیم تا حدودی مانع بخشی از سیلاب های سطح شهر های استان لرستان به ویژه خرم آباد و پلدختر باشیم.

لازم به ذکر است، دکتر احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان امروز سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان خرم آباد در مصلای الغدیر بود.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

با مخلان امنیت بدون هیچ‌گونه مماشات برخورد قاطع می‌شود

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

122 قطعه اشیاء باستانی در دورود کشف شد

بانک سپه به عنوان دستگاه برتر بهره‌ور معرفی شد

نوزدهمین روز آلوده در لرستان/ آلودگی 3 برابر حد مجاز

نقش مؤثر زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه شهری

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان

آغاز دوره آموزشی عملیات و بقا در طبیعت ویژه محیط بانان منطقه 5 کشور در استان لرستان

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد

خرید تضمینی گندم در شهرستان پلدختر از مرز 3 هزار تن عبور کرد

سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می‌کنیم

اجرای ارکستر سمفونیک تهران روایتی از شکوه فرهنگی لرستان

موسیقی با زندگی مردم لرستان عجین است