آخرین مطالب

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای:

راه ارتباطی 620 روستای لرستان بازگشایی شد اجتماعی

راه ارتباطی 620 روستای لرستان بازگشایی شد

  بزرگنمایی:
از مجموع ۸۴۰ روستای مسدود استان لرستان در سیلاب اخیر، تاکنون راه ارتباطی ۶۲۰ روستا با همت اکیپ‌های راهدارای با امکانات ماشین‌آلاتی در اختیار بازگشایی شده است.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ ،مهندس خداداد مقبلی معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در سیلاب شدیدی که در استان لرستان اتفاق افتاد خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌های این استان ازجمله شبکه ارتباطی راه‌ها وارد شد که از مهم‌ترین آن می‌توان به انسداد راه‌های اصلی، فرعی و همچنین قطع ارتباط 840روستا با مرکز بخش‌ها و شهرستان‌ها اشاره کرد.

وی افزود: در هنگام وقوع سیل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان تلاش زیادی برای حفظ ارتباط شبکه راه‌های اصلی و روستایی انجام داد و تعدادی از محورها را بازگشایی کرد اما به دلیل حجم گسترده تخریب و عدم پاسخگویی امکانات استان، تعداد 400 دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین از 19 استان با 600 نفر نیروی راهدار به استان لرستان منتقل شده است.

مهندس مقبلی اظهار کرد: با گذشت پنج روز از حضور این گروه‌های کاری و ادارات کل استانی، عملیات راه‌گشایی محورهای استان لرستان در 11 شهرستان در حال انجام است که تاکنون با تلاش شبانه‌روزی خود موفق به بازگشایی کلیه مسیرهای اصلی، فرعی و همچنین برقراری ارتباط 620 روستا از مجموع 840 روستای مسدود استان گردیده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر این مسیرهای زیادی از راه‌های اصلی استان بازگشایی شده است و با برقراری تردد وسایل نقلیه در محورهای اصلی، فرعی و روستایی در فرآیند امدادرسانی گروه‌های امدادی و خدمت‌رسان تسهیل و خدمات مطلوبی به آسیب‌دیدگان از سیل ارائه گردیده است.  

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تصریح کرد: بنا به تاکید وزیر محترم راه و شهرسازی در بازدید از آزادراه خرم‌آباد-پل زال، تمام خودروهای امدادی و شخصی پلاک پلدختر از پرداخت عوارض معاف شده‌اند.

وی گفت: با بازگشایی محور پلدختر-معمولان به طول 50 کیلومتر ارتباط 8 روستای موجود در این محور نیز برقرار شده است علاوه براین در شهرستان پلدختر با تلاش شبانه‌روزی راهداران، راه ارتباطی محورهای روستایی باغ گل‌گل به کلک‌بیشه به طول 20 کیلومتر و 7 روستا بازگشایی شد، راه چولهول به طول 36 کیلومتر باز و ارتباط 30 روستا برقرار شد، محور چم‌مهر به طول 30 کیلومتر و 4 روستا ارتباط آنها برقرار شده، محور فرعی واشیان به طول 15 کیلومتر و 4 روستا و محور روستایی دمرود افرینه به طول 3 کیلومتر و 1 روستا بازگشایی شده است، دو روستای باقیمانده دمرود به علاوه محور روستایی بادامک به طول 35 کیلومتر در حال بازگشایی هستند.

 مقبلی اظهار کرد: محور شول آباد به طول 15 کیلومتر به عنوان یکی از مهم‌ترین محورهای روستایی استان که ارتباط 140 روستا را با مرکز شهرستان الیگودرز برقرار می‌کند بر اثر بارش برف مسدود شده بود و ارتفاع برف در این مسیر به 6 تا 7 متر می‌رسید که با همت همکاران راهدار بازگشایی و ارتباط این 140 روستا برقرار شده است.

وی گفت: محور روستایی چم‌سنگر در مسیر خرم‌آباد-سپیددشت به طول 70 کیلومتر که بر اثر تخریب قسمت‌هایی از جاده و ابنیه فنی مسدود شده بود با تلاش راهداران بازگشایی و راه ارتباطی 15روستای این محور امروز بیستم فروردین ماه با مرکز استان برقرار گردید.

 معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای افزود: در شهرستان دلفان نیز 14 محور روستایی در سیلاب مسدود شد که تاکنون با بکارگیری تمام امکانات ماشین‌آلاتی و ظرفیت نیروی انسانی تعداد 12 محور بازگشایی و ارتباط 150 روستا با مرکز شهرستان برقرار شده است.

وی گفت: در شهرستان الشتر به دلیل وقوع سیل و تخریب شبکه ارتباطی، راه 45 روستا قطع شده بود که با تلاش بی‌وقفه عزیزان راهدار تاکنون 30 روستا بازگشایی و تردد برقرار شده است.

مقبلی اظهار داشت: راه‌های ارتباطی شهرستان‌های رومشکان، ازنا و دورود به طور کامل بازگشایی شده و تردد در همه مسیرهای این شهرستان‌ها برقرار است همچنین در شهرستان کوهدشت که راه ارتباطی 98 روستای آن مسدود شده بود با تلاش مضاعف نیروها و بهره‌گیری از امکانات راهداری تاکنون راه 87 روستا بازگشایی و تردد برقرار شده است.

عکس : علی قنبر لو



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

*آیا می‌دانید*روشن ماندن یک لامپ 20 وات به مدت روزی 4 ساعت در یک ماه

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

35 هزار مجوز کسب‌وکار در لرستان صادر شد

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد

کاوشگر غار کنجی ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی دره خرم آباد در یونسکو را تبریک گفت

خیبر فقط تیم یک شهر نیست/ بلکه صدای یک ملت است

مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان

دره خرم‌آباد جهانی شد؛ دستاوردی بی‌بدیل برای میراث کهن لرستان

مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید

بازداشت اعضای یک گروه متخلف همراه تعدادی سهره طلایی در لرستان