آخرین مطالب

سرلشکر محسن رضایی :

در عملیات «وعده صادق» از 292 پهپاد، موشک کروز و بالستیک استفاده شد فرهنگی

در عملیات «وعده صادق» از 292 پهپاد، موشک کروز و بالستیک استفاده شد

  بزرگنمایی:
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزئیات جدیدی از تعداد پهپادها و موشک‌های کروز و بالستیک استفاده شده ایران در عملیات ضدصهیونیستی «وعده صادق» بیان کرد.

به گزارش خبرگزاری دیار مفرغ به نقل از فارس از خرم‌آباد، سرلشکر محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در چهارمین یادواره گرامیداشت شهدای منطقه عملیاتی حاج عمران که در سالن همایش دهکده مقاومت برگزار شد، اظهار کرد: این همایش نشان دهنده این است که مردم لرستان پای شهادت و دفاع از کشور ایستاده و همیشه در صحنه‌ها حضور دارند؛ همیشه گفته‌ام هر کسی که قصد شناخت لرستان را دارد، به منطقه حاج‌عمران و قله 19-25 مراجعه کند.فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه کسانی مانند هیتلر، صدام، امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها جنگ ایجاد می‌کنند که ضدبشریت، انسانیت و امنیت هستند، گفت: دفاع و مقابله، مقدس‌ترین امر در مقابل خشونت ضدبشری و ضدانسانی است.رضایی افزود: در دفاع مقدس ما شروع کننده جنگ نبودیم بلکه دفاع‌کننده از خود بودیم، در این جنگ، 2 و نیم میلیون نفر از جمعیت کشور در 5 استان از جمله خوزستان و کرمانشاه آواره شدند.به گفته وی در مقابل چنین ظلم بزرگی که 35 کشور از جمله آمریکا و شوروی از صدام حمایت کردند، یک اتفاق و معجزه به عنوان دفاع مقدس شکل گرفت.فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه دشمن فکر نمی‌کرد جوانانی پیدا شوند که با علاقه به میدان سخت و آتشین روند: گفت: جنگ 8 ساله، ضد انسانی بود اما باعث شد به عزت و اقتدار خود بازگردیم و سر پای خود بایستیم.

رضایی با اشاره به رشادت و غیرت تیپ 57 در هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: تیپ 57 در 9 عملیات مهم و بزرگ از جمله والفجر 9، عمران، کربلایی 4 و 5، مرصاد و عملیات نصر حماسه آفریدند، اما در بین همه عملیات‌ها حاج‌عمران چیز دیگر است، عملیات مهم، سخت و راهبردی که تیپ 57 با سلحشوری، شجاعت و غیرت اجازه نداد دشمن آرامش پیدا کند.به گفته فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سخت ترین بخش جنگ ایران و عراق در منطقه عملیاتی حاج عمران رخ داد؛ در دفاع بزرگ و عظیم تیپ 57، 355 شهید تقدیم به انقلاب شد، جنگ به ما آسیب وارد کرد اما امنیت، اقتدار، وحدت و ارزش را به ما برگرداند، پس از جنگ ملت ما یکپارچه شد.وی با اشاره به اینکه لرستان در تمام جبهه‌ها از هشت سال دفاع مقدس تا دفاع از حرم و ناموس و امنیت حضور داشته است، گفت: مردم لرستان از همه اقشار از کشاورز، عشایر، دانشجو و حتی بانوان در دفاع مقدس حضور داشته و با تمام وجود از ایران اسلامی دفاع کردند.وی به حمله رژیم‌صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق هم اشاره کرد و افزود: در این حادثه تروریستی دشمن با به شهادت رساندن فرمانده بزرگ ما، قصد آزمایش قدرت ایران را داشت و اینکه آیا ایران، همان ایران سال 1357 است یا قدرت خود را از دست داده که با تدبیر و حکمت رهبری تصمیم به پاسخ گرفته شد.رضایی در تشریح نوع پاسخ ایران به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی گفت: تصمیم بر آن شد که ایران به یک نقطه معنادار حمله کند که در آن نقطه جمعیت غیرنظامی نباشد اما نظامی‌های صهیونیستی باشند، دوم آنکه باید به جایی حمله می‌کردیم که از همانجا هواپیماها آمدند و بخش کنسولی سفارت ایران را هدف قرار دادند.

162 پهپاد، 30 موشک کروز و 100 موشک بالستیک در «وعده صادق» به کارگیری شد

وی افزود: لذا به همان پایگاه هوایی که اف-35های امریکایی-صهیونیستی با آن به موضع ایران در دمشق حمله کرده بودند، حمله شد؛ که معنای آن این بود که از همان نقطه‌ای که ما را مورد هدف قرار دهید ما نیز شما را مورد هدف قرار می‌دهیم و اینکه نقطه غیرنظامی نمی‌زنیم؛ ما در کنار پاسخ دادن، قصد قدرت‌نمایی را نیز داشتیم.به گفته فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق با 162 پهپاد، 30 موشک کروز و 100 موشک بالستیک انجام شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ادارات موظف‌اند پس از ساعت 13 مصرف برق خود را 70 درصد کاهش دهند

رویکرد وزارت نیرو شتاب در توسعه تجدیدپذیرها است

مصوبه مجلس علیه «برق خورها»

دستاوردهای طرح ملی سبا

اخذ گواهی سامانه «سماب» در سه‌ماه سوم سال 1404 توسط شرکت مادرتخصصی توانیر و همه شرکتهای زیرمجموعه*

روز پدر بر پدران خط مقدم صرفه‌جویی گاز و برق مبارک باد

با نصب کنتورهای برق هوشمند چه اتفاقی می‌افتد؟

14 مگاپروژه‌ کلیدی صنعت برق برای عبور ایمن از اوج بار تابستان 1405/ویدئو

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دولت چهاردهم، سه‌برابر کل ظرفیت ایجاد شده در دولت‌های گذشته است.

سیم‌بانان؛ نگهبانان خاموش روشنایی

تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای تدوین اطلس آلودگی شبکه برق کشور امضا شد

13 سال افتخار صنعت برق در اجرای مانورها و رزمایش‌های پدافند غیرعامل

ویدئو// افتتاح 4 پروژه بزرگ وزارت نیرو با دستور رئیس جمهور

بی‌سروصدا اما پرقدرت!

سبا پلی میان آموزش، خانواده و آینده انرژی

موشن گرافی /افتتاح طرح ملی «سبا»

طرح ملی «سبا» با حضور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر در باغ کتاب تهران افتتاح می‌شود

موشن گرافی /بابا برقی و کامی روشن

استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی فقط به صرفه‌جویی در هزینه‌ها محدود نمی‌شود!

موشن گرافی/بابا برقی و کامی روشن

موشن گرافی/بابا برقی و کامی نوری

شروع عملیات فاز دوم آبرسانی مجتمع تنگ بره شهرستان رومشکان

موشن گرافی/کولرت نفس بکشه، قبض برق سبک‌تر میشه!

فکر می‌کنی استخراج رمزارز یه کار راحت و بی‌دردسره؟

شفاف‌سازی توانیر درباره توضیح مبالغ قبوض برق

موشن گرافی/برق تولید کن، به توانیر بفروش، سودش رو بگیر!

موشن گرافی | سرویس کولرهای آبی در تابستان

موشن گرافی|نیروگاه‌های مقیاس کوچک؛ راه‌حل بزرگ برای عبور از بحران برق

تا یک ماه آینده هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری