گزارش تصویری آیین گرامیداشت هفته درختکاری توسط کاراته کا های خرم آباد
                    
                    
                         اجتماعی - ورزشی
                
                
                    
                        
                    
                    
                        
                          بزرگنمایی: 
                            
 
                                
                             
                        
                        
                            
                     
                    آیین گرامیداشت هفته درختکاری و منابع طبیعی با کاشت نهال توسط کاراته کا های سبک KWF خرم آباد با مربیگری مریم جعفری و حضور افتخاری مظفر افشار پدر بلوط ایران در بام خرم آباد برگزار شد.
 
                    
                        به گزارش دیار مفرغ، در ابتدای این مراسم استاد مظفر افشار ضمن خیرمقدم به کاراته کا ها و والدین که در این آیین حضور داشتند گفت که کاشت درخت، نهال و نگهداری از آنها میراثی ماندگار برای آیندگان است و اصولاً ورزش و طبیعت در هم آمیخته هستند که پدر بلوط ایران درخصوص حفظ ، نگهداری و کاشت بلوط و درختان، مطالب کاربردی برای کاراته کا ها توضیح داد و در ادامه حاضرین با کاشت نهال کاج به صورت عملی در بزرگداشت روز درختکاری باعث شور و شوق آنها شد.
در ادامه مریم جعفری به عنوان فعال اجتماعی در سطح استان و کشور با تاکید بر تعاملات اجتماعی و منابع انسانی خیرخواه امثال استاد افشار و سایر فعالین و دوست داران محیط زیست ، سعی در فرهنگ سازی در سنین پایه را مدنظر داشت که قطعاً بازتاب گسترده ای در بین ورزشکاران و ترغیب به فعالیت های زیست محیطی دانست با تاکید بر تاثیرگذاری و توسعه بعد همگانی و اجتماعی از طریق ورزش جامه عمل بپوشانیم.