آخرین مطالب

فرمانده انتظامی استان در مراسم تشییع و خاکسپاری شهید "رسول مهدوی پور"

پرسنل خدوم انتظامی درس گرفته از مکتب آقا امام حسین (ع) هستند/ شهادت رزقی است که نصیب هرکسی نمی شود فرهنگی

پرسنل خدوم انتظامی درس گرفته از مکتب آقا امام حسین (ع) هستند/ شهادت رزقی است که نصیب هرکسی نمی شود

  بزرگنمایی:
فرمانده انتظامی استان در مراسم تشییع و خاکسپاری شهید "رسول مهدوی پور" در شهرستان کوهدشت گفت: پرسنل خدوم انتظامی درس گرفته از مکتب آقا امام حسین (ع) هستند و شهادت رزقی است که نصیب هرکسی نمی شودو مجموعه انتظامی بارها وفاداری و ولایت مداری خود را ثابت کرده است.

فرمانده انتظامی استان در مراسم تشییع و خاکسپاری شهید "رسول مهدوی پور" در شهرستان کوهدشت گفت: پرسنل خدوم انتظامی درس گرفته از مکتب آقا امام حسین (ع) هستند و شهادت رزقی است که نصیب هرکسی نمی شودو مجموعه انتظامی بارها وفاداری و ولایت مداری خود را ثابت کرده است.

به گزارش دیار مفرغ، سردار"یحیی الهی"در مراسم خاکسپاری شهید "رسول مهدوی پور" در شهرستان کوهدشت ضمن تبریک و تسلیت به مردم غیور شهرستان کوهدشت، همرزمان سبز پوش انتظامی و خانواده این شهید والا مقام اظهار داشت: خدا را شاکریم فرهنگ شهادت که بالاترین مقام نزد خداوند متعال است هنوز به روی مجموعه نیروهای مسلح و به خصوص کارکنان انتظامی باز است.

وی با اشاره به اینکه  شهادت رزقی است که نصیب هرکسی نمی شود و خانواده شهید "مهدوی پور" به شهادت فرزندشان افتخار می کنند گفت: مجموعه انتظامی بارها وفاداری و ولایت مداری خود را ثابت کرده است و نثار جان را از مکتب آقا امام حسین (ع) یاد گرفته و مسیر درست را می رود که نمونه ها را شما دارید می بینید ما شاهد هستیم در اقصی نقاط مختلف کشور مجموعه انتظامی فرزندان برومند روح الله و مقام معظم رهبری "مدظله العالی" جهت حفظ و حراست از مرزها و امنیت مرز و بوم کشور جانشان را در طبق اخلاص می گذارند و نثار می کنند و به این جانفشانی هم افتخار می کنند، نمونه بارزش شهید "مهدوی پور" که همه ما امروز در محضر ایشان هستیم و این نمونه ای است از شهدایی که ما روزانه در مجموعه انتظامی  سراسر کشور برای امنیت مردم در مقابل هنجارشکنان، معاندان و کسانی که نمی‌خواهند بزرگی ملت ایران را ببینند، با افتخار تقدیم می کنیم.

سردار الهی عنوان داشت: برادران و خواهران عزیز باعث افتخار ماست که امروز در این سازمان بزرگ و مقدس انتظامی جمهوری اسلامی بعنوان رکن رکین برقراری نظم و امنیت در داخل کشور پرنقشیم همانطور که در بیانات مقام معظم رهبر"مدظله العالی" هم اشاره شده یقیناً پرسنل خدوم نیروی انتظامی درس گرفته از مکتب آقا امام حسین (ع) هستند و ادامه دهنده راه 8 سال دفاع مقدس و امانتدار خون شهدا هستند مکتبی که آقا امام حسین درس وفا ولایت مداری ایثار و از خود گذشتگی یا گرفته اند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به این که ظرفیت وجودی می خواهد بیان داشت: افرادی بودند که سال ها در جبهه های حق حضور داشته اند اما رزق شهادت نصیبشان نشد شهدا برگزیده اند ما باید از خودمان بپرسیم که شهدا چکار کرده اند که شهادت نصیبشان شد، بنده از لسان خانواده شهید مهدوی پور شنیدم که چند ساعتی قبل از شهادتش با هسرش تماس می گیرد و می گوید یک آهنگ پیشواز که بنام سردار شهید قاسم سلیمانی است را روی گوشی ات نصب کن و خودش همیشه از شهید و شهادت سخن می گفت، اینها انتخاب شدن و رزق شهادت نصیبشان شده لذا خوش به سعادتشان همه ما یک روز در برابر مرگ و این حقانیت قرار خواهیم گرفت و باید تسلیم بشویم اما خوش بحال آنان که با یک مرگ تاجرانه و با فضیلت افضل مرگ ها بتواند به شهادت برسه و این عنایت خداوند شاملش شود .

فرمانده انتظامی استان لرستان در ادامه با اشاره با احادیث که چند گروه هستند که در آخرت می توانند شفاعت کنند که یکی از آنها شهدا هستند که در راه خدا جانشان را می دهند و شهدا بنا بر روایات می توانند 70 نفر را شفاعت کنند گفت: از خداوند متعال می خواهیم شفاعت شهدا را شامل همه ی ما بکند و از همه مسئولینی که در محضرشان هستیم می خواهیم در راه خدمت به مردم عزیز طوری خدمت کنیم که فردای قیامت در محضر شهدا و امام شهدا شرمنده نباشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

122 قطعه اشیاء باستانی در دورود کشف شد

بانک سپه به عنوان دستگاه برتر بهره‌ور معرفی شد

نوزدهمین روز آلوده در لرستان/ آلودگی 3 برابر حد مجاز

نقش مؤثر زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه شهری

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان

آغاز دوره آموزشی عملیات و بقا در طبیعت ویژه محیط بانان منطقه 5 کشور در استان لرستان

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد

خرید تضمینی گندم در شهرستان پلدختر از مرز 3 هزار تن عبور کرد

سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می‌کنیم

اجرای ارکستر سمفونیک تهران روایتی از شکوه فرهنگی لرستان

موسیقی با زندگی مردم لرستان عجین است

دکتر شهرام زمانی به عنوان سرپرست بخشداری ویسیان منصوب شد