آخرین مطالب

مدیران باید جهادی، مردمی و انقلابی عمل کنند سیاسی

مدیران باید جهادی، مردمی و انقلابی عمل کنند

  بزرگنمایی:
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه مدیران باید جهادی، مردمی و انقلابی عمل کنند گفت: باید به جای پرداختن به مسائل و حاشیه‌های سیاسی، باید حوزه معیشت مردم توجه کرد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه مدیران باید جهادی، مردمی و انقلابی عمل کنند گفت: باید به جای پرداختن به مسائل و حاشیه‌های سیاسی، باید حوزه معیشت مردم توجه کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، بهرام ستاری امروز شنبه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار رومشکان در سخنانی با تبریک فرا رسیدن سال نو اظهار داشت: امیدواریم با تحول در احوال طبیعت، تحولی در احوال ما رخ دهد.

وی با تقدیر از زحمات فرماندار سابق شهرستان رومشکان عنوان کرد: فرماندار جدید شهرستان نیز از نیروهای خوب، ارزنده، ولایی، صاحب نظر و با کوشش و تلاش خوب است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با بیان اینکه با وجود کمبود امکانات در شهرستان رومشکان، اعضای شورای اداری این شهرستان پا به پای مدیریت استانی تلاش کرده اند تا چیزی که نیاز خدمت گذاری به مردم عزیز است را فراهم کنند گفت: اعضای شورای تأمین نیز در هر شهرستان، به عنوان قلب تپنده آن شهرستان، تنظیم کننده برنامه‌های شهرستان هستند و با همراهی خوب خود، مدیریت شهرستانی را به نحو احسن همراهی می‌کنند و عمده موفقیت‌های شهرستان در پرتو هماهنگی شورای تأمین و برنامه ریزی های شورای اداری است.

ستاری با تقدیر از امام جمعه رومشکان و همراهی وی با مدیریت شهرستان عنوان کرد: امیدواریم در استمرار این مسیر، همین روند را دنبال داشته باشند چرا که ائمه جمعه پدر معنوی هر شهرستان هستند و انتقادات آنها دلسوزانه و رهنمودهای آنها راهگشا است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نامگذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: مسئولیت‌ها به عنوان ره توشه‌ای برای خدمتگزاری و نه ره توشه‌ای برای انباشت ثروت است، خوشا به حال کسانی که در این فضای مدیریتی توانستند رضایت مردم را کسب کنند و این بهترین ارمغان خدمت گزاری است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه نامگذاری شعارهای سال از سوی مقام معظم رهبری یک نکته محوری دارند افزود: محور اصلی این نام گذاری ها، موضوع اقتصاد بوده است، دشمنان نیز برای این حوزه کشور برنامه ریزی های زیادی داشته است.

ستاری بیان داشت: راهکار اساسی که همواره از سوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته، توجه به حوزه تولید است، تولید، عزت مندی را برای نظام مقدس جمهوری اسلامی به ارمغان می‌آورد، وقتی بر محور تولید خودکفا، متناسب با اقتصاد ملی و مقاومتی حرکت می‌کردیم، عزت مندی ملت را در پی می‌داشت.

وی با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال موجب از بین رفتن تورم و افزایش سرانه ملی کشور می‌شود افزود: متأسفانه به دلیل اینکه به شعارهای سال بی توجه بوده ایم، امسال به این جایگاه رسیده ایم که دوباره مقام معظم رهبری بر تولید با دو شاخصه اصلی دانش بنیان و اشتغال آفرین تاکید کنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان افزود: این امر مسئولیت مدیران دولت سیزدهم را سنگین می‌کند، امسال یک رسالت عظیم داریم و آن این است که به شعار سال، جنبه عملی بدهیم.

ستاری با تاکید بر ضرورت توجه مراکز علمی و پژوهشی به حوزه تولید دانش بنیان، بیان داشت: بروکراسی اداری، اشتغال کشور را زمین گیر کرده است، پیچ و خم‌های اداری بعضی وقت‌ها برای صدور یک مجوز، معضل است که باید رفع شود.

وی تاکید کرد: وظیفه سیستم اداری ما برای تحقق شعار سال این بوده که صدور مجوزهای دانش بنیان را بدون بروکراسی اداری در دستور کار قرار دهند، هر دستگاهی اگر برنامه ریزی لازم را برای تحقق شعار سال نداشته باشد، به این ملت خیانت کرده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه حرکت‌های جهادی موجب تحقق شعار سال می‌شود ادامه داد: در این صورت نگرانی برای حوزه تولید نخواهیم داشت، ما کمبود منابع خدادادی و پتانسیل در استان نداریم، این امکانات باید برای ارائه خدمت به مردم مورد استفاده قرار بگیرد.

ستاری با تاکید بر اینکه مدیران باید جهادی، مردمی و انقلابی عمل کنند بیان داشت: باید به جای پرداختن به مسائل و حاشیه‌های سیاسی، باید حوزه معیشت مردم توجه کرد.

وی گفت: درخواست من از فرماندار و مدیران این است که از حاشیه‌های سیاسی بپرهیزید، در جلسات گذشته هم گفته ام که این استان کم از این سیاست بازی‌ها آسیب ندیده است، وظیفه و رسالت امروز ما این است که به جای اینکه به حاشیه‌ها بپردازیم، به اصل که مردم هستند، بپردازیم و امکانات در خور شأن مردم را فراهم کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تاکید کرد: فرمانداری محور این کارها و اجرا است، رسالتی که امروز نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام مردم سالار بر دوش یک مدیر اجرایی می‌گذارد، یک رسالت عظیم است، مردم 42 سال پای انقلاب با همه تلخ کامی‌ها ایستاده اند، همه سختی‌ها را تحمل کرد ه اند چرا که اعتقادشان به ولایت و نظام بوده است.

ستاری بیان داشت: رئیس جمهور امروز کاملاً در راستای توصیه‌های رهبری و قانون اساسی حرکت می‌کنند، این امر نقطه قوتی برای مدیران است که در این دولت به مردم ارائه خدمت داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه هماهنگ و یکپارچه یک ندا از فضای خدمت گزاری ما بیرون آید و آن هم خدمت نظام جمهوری اسلامی و مردم باشد گفت: در این راستا اعضای شورای تأمین مانند گذشته حامی خوبی برای فرماندار جدید باشند، استقرار ادارات در شهرستان‌ها مورد توجه قرار بگیرد، مردم داری نیز همواره در دستور مار فرماندار و رؤسای ادارات شهرستان قرار بگیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان