آخرین مطالب

همکاری و تعامل فی مابین مخابرات منطقه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان اجتماعی

همکاری و تعامل فی مابین مخابرات منطقه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان

  بزرگنمایی:
مهندس نبی اله شمسی فر به منظور همکاری و تعامل فی مابین مخابرات منطقه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان با مدیر آن سازمان دیدار و گفت وگو کرد.

مهندس نبی اله شمسی فر  به منظور همکاری و تعامل فی مابین مخابرات منطقه لرستان و دانشگاه علوم پزشکی استان با مدیر آن سازمان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ صبح روز یکشنبه 26 دی ماه  1400 مدیر مخابرات منطقه لرستان به همراه مدیر و روسای ادارت حوزه تجاری به منظور بررسی و توسعه و اجرای طرح های خصوصی فیبر نوری با دکتر دلفان ریاست دانشگاه علوم پزشکی  دیدار کردند و در خصوص بررسی مشکلات و اجرای طرح های اختصاصی و مجهز کردن دانشگاهها به اینترنت باند پهن مخابرات ، ارائه راهکارهای نسخ الکترونیک و تقویت زیر ساخت های ارتباطی دانشگاه به منظور گستردگی و اثر بخشی ارائه خدمات الکترونیکی در بحث الکترونیک کردن نسخ پزشکی و بحث دارو ، توسعه شبکه سلامت در استان ،اتصال مراکز و خانه های بهداشت به اینترنت و ارائه سرویس های ویژه به کلیه مرتبطین با دانشگاه علوم پزشکی اعم از پزشکان و کارکنان  در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه به بحث و گفت وگو پرداختند.

شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان در این جلسه نیز با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات و نیز ارایه سرویس های ویژه اینترنت پرسرعت باند پهن مخابرات به موسسات ، سازمان ها و  دانشگاهها گفت : برای حرکت به سمت  شهر هوشمند نیاز به گستردگی شبکه فیبر نوری می باشیم که مخابرات منطقه لرستان در این خصوص اقدامات موثری انجام داده و انتظار می رود که سایر دستگاههای اجرایی نیز در این خصوص مخابرات را همراهی نمایند .

شمسی فر اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ارائه خدمات الکترونیکی و بحث دولت الکترونیک ، خوب عمل کرده است؛وی اظهار داشت: عمده ترین فعالیت های علوم پزشکی در خصوص ارائه خدمات الکترونیکی است و انصافا دانشگاه در بحث دولت الکترونیک ، از این حیث خوب عمل کرده است .

وی افزود ؛ به خاطر گستردگی و اثربخشی دانشگاه و اینکه فضای مجازی روی همه چیز اثر گذار است؛ می توان دیتا ستاد دانشگاه،  بیمارستان ها و شبکه های بهداشت را به فیبر نوری وصل کرد و استفاده از ارتباطات به جد باید پیگیری شود و همکاران ما این آمادگی را دارند که در کارگروه های تخصصی،  بسترها و زیر ساخت های ارتباطی دانشگاه را با کمترین هزینه ی ممکن توسعه بدهند.

دکتر بهرام دلفان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان بیان داشت: باید راه میانبری وجود داشته باشد تا در صورت کندی یا قطع ارتباط اینترنتی به هر دلیلی ، بتوان داده ها را بارگذاری کرد و مشکلی در بحث نسخ الکترونیکی پیش نیاید.

دکتر دلفان ، احترام گذاشتن به یکدیگر و به طور کلی فرهنگ سازی را یکی از اقدامات مهمی دانست که باید در سطح جامعه نهادینه شود و پزشکان چون با جان مردم در ارتباطند ؛ باید مهربان تر از دیگران باشند تا رضایت بیمار و همراهان بیمار جلب شود.

دکتر دلفان توسعه ارتباطات و خدمات الکترونیکی را نیز یکی از اولویت دانشگاه دانست و گفت: همه ی راهکارها و جوانب امر سنجیده شود و ضمن بررسی موارد مطرح شده ، نقشه راهی برای توسعه زیرساخت های ارتباطی دانشگاه ترسیم گردد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

122 قطعه اشیاء باستانی در دورود کشف شد

بانک سپه به عنوان دستگاه برتر بهره‌ور معرفی شد

نوزدهمین روز آلوده در لرستان/ آلودگی 3 برابر حد مجاز

نقش مؤثر زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه شهری

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان

آغاز دوره آموزشی عملیات و بقا در طبیعت ویژه محیط بانان منطقه 5 کشور در استان لرستان

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد

خرید تضمینی گندم در شهرستان پلدختر از مرز 3 هزار تن عبور کرد

سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می‌کنیم

اجرای ارکستر سمفونیک تهران روایتی از شکوه فرهنگی لرستان

موسیقی با زندگی مردم لرستان عجین است

دکتر شهرام زمانی به عنوان سرپرست بخشداری ویسیان منصوب شد