آخرین مطالب

افتتاح 3 واحد آموزشی با 8 کلاس درس در استان لرستان فرهنگی

افتتاح 3 واحد آموزشی با 8 کلاس درس در استان لرستان

  بزرگنمایی:
سه واحد آموزشی _ تربیتی با ۸ کلاس درس به همت موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت دکتر محمدی زاده خیر مدرسه ساز افتتاح شد.

سه واحد آموزشی _ تربیتی با 8 کلاس درس به همت موسسه خیریه مهر گیتی و مشارکت دکتر محمدی زاده خیر مدرسه ساز افتتاح شد
به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ،در این مراسم دکتر گیتی نژاد با اشاره به وقوع سیل در سال 98 اظهار داشت : پس از حادثه سیل بنده بهمراه زنده یاد مهندس حیدری بازدیدی از این مناطق داشتم و در همان بازدید تصمیم گرفتم که 5 مدرسه را در این مناطق احداث نمایم که خوشبختانه تعهدات ما افزایش یافت و تا کنون ساخت  21 مدرسه را در لرستان متعهد شده ایم .
وی در ادامه افزود : ساخت مدرسه در واقع زیربنا ، پایه و اساس ساخت جامعه ای هوشمند ، متمدن ، شاد ، نوآور  و فعال است و دکتر محمدی زاده با درک صحیح این رکن اساسی و با هدف پرورش دانش آموزان مستعد لرستانی ، وارد این عرصه  خطیر شده اند.
مدیر موسسه مهر گیتی در ادامه تصریح کرد : موسسه ای که من عنوان مدیریت آنرا برعهده دارم با هدف رفع تنگناهای آموزشی پا به عرصه گذاشته است و با جذب خیرین ارجمند مدرسه ساز از ابتدای تشکیل آن تا کنون 552 مدرسه در قالب 2 هزار و 21 مدرسه را احداث و در اختیار دانش آموزان قرار داده است .

 در ادامه دکتر مجید محمدی زاده خیر مدرسه ساز ضمن قدردانی از عوامل اجرایی ساخت مدارس به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت : امروز و فردا 4 مدرسه بنام مدارس قلم در لرستان به بهره برداری می رسند که هدف ایجاد آنها پرورش دانش آموزان عزیز بعنوان آینده سازان میهن عزیزمان بوده و مبنای نام گذاری این مدارس آیه ی شریفه ( ن و القلم )بوده است  .

مهندس رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان نیز ضمن تشکر و  قدردانی از خیرین مدرسه ساز ، بعنوان سومین سخنران این مراسم با شکوه اظهار داشت : بسیار امیدواریم با تزریق بموقع اعتبارات عمرانی دولت و مشارکت خیرین ارجمند مدرسه ساز ، روند ساخت مدارس با شدت و حدت بیشتری پیگیری شود تا در آینده شاهد برچیده شدن همیشگی واژه  کم برخوردار آموزشی در سطح کشور عزیزمان باشیم .

 غفوری نژاد بعنوان آخرین سخنران آیین افتتاح این مدارس ، بیان داشت : بیش از 30 درصد فضاهای آموزشی استان نیازمند بازسازی هستند و برای رفع این معضل نیازمند مشارکت بیش از پیش خیرین ارجمند مدرسه ساز هستیم .
 وی ضمن قدردانی از مشارکت خانم گیتی نژاد و دکتر محمدی در ساخت مدارس در مناطق کم برخوردار لرستان ، تصریح کرد : سهم خیرین در ساخت مدارس استان لرستان 10 درصد است و البته مشارکت بنیاد مهر گیتی ، زبانزد است به نحویکه این موسسه تا کنون اقدام به ساخت 21 مدرسه در قالب 90 کلاس درس در لرستان کرده است .
  مدیر کل نوسازی مدارس لرستان با اشاره به روند ساخت مدارس در سه منطقه بیرانشهر ، زاغه و ازنا که شاهد افتتاح مدارس بودند ، یادآور شد : در بخش بیرانشهر همانگونه که آقای بیرانوند مدیر آموزش و پرورش این منطقه تصدیق کردند ، بیش از 95 درصد مدارس به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز شده اند و در حوزه ساخت هم هم اکنون 8 واحد آموزشی ، ورزشی در قالب 21 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد تومان در دست ساخت است و این مهم درحالی اتفاق افتاده است که همه اعتبارات ما 130 میلیارد تومان است ، یعنی یک دهم کل اعتبارات نوسازی مدارس لرستان در راستای محرومیت زدایی به بخش بیرانشهر اختصاص یافته است .
غفوری نژاد در ادامه از روند ساخت مدارس در بخش زاغه به ارائه آمار پرداخت و گفت : در بخش زاغه 95 فضای آموزشی وجود دارد که از این میزان 12 واحد  بصورت مدارس کانکسی برگزار می شود و ما بسیار امیدواریم خانم دکتر گیتی نژاد بعنوان مادر مدرسه سازی ، در راستای رفع محرومیت این منطقه اقدام نماید .
وی در ادامه افزود : هم اکنون عملیات اجرایی 9 مدرسه در قالب 21 کلاس درس با اعتبار کلی 9 میلیارد تومان در بخش زاغه در دست اقدام است و امیدواریم تا پایان سالجاری  کار ساخت8 مدرسه از این تعداد به پایان برسد .


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان