آخرین مطالب

برخورد جدی و بدون اغماض با اراذل و اوباش/ کشف 16 میلیارد تومان فرار مالیاتی گزارش

برخورد جدی و بدون اغماض با اراذل و اوباش/ کشف 16 میلیارد تومان فرار مالیاتی

  بزرگنمایی:
رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به کشف ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان فرار مالیاتی در این استان گفت: ۱۰۰ هکتار از اراضی ملی رفع تصرف شد.

به گزارش دیار مفرغ،محمد رزم رییس کل دادگستری استان لرستان در دیدار اعضای شورای قضایی استان با نماینده ولی‌فقیه در لرستان، ضمن گرامی‌داشت هفته قوه قضائیه و یاد و خاطره شهدای هفتم تیرماه، اظهار کرد: شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی حقیقتآ خاری در چشم دشمنان بود، همچنان‌که مقام معظم رهبری در بیان شخصیت این شهید بزرگوار می‌فرمایند که شهید بهشتی بزرگترین تاثیر را در مبارزه و پیروزی انقلاب داشت.

وی خاطرنشان کرد: آیت‌الله رئیسی، رئیس محترم قوه قضائیه و رئیس‌جمهور منتخب مردم نیز در خصوص ابعاد شخصیتی شهید بهشتی بیان کرد این شهید عزیز برای دستگاه قضایی الگو و نمونه خدامحوری، مردم‌باوری، برنامه‌ریز، تشکیلاتی، نوع گرا و ایستادگی بالا در برابر دشمنان بود.

رئیس‌ کل دادگستری لرستان با اشاره به وجود 50 هزار پرونده ورودی به این مجموعه در سال 98 (ابتدای مدیریت ایشان)بیان داشت:  در سال 98 تعداد 281 هزار و 560 پرونده به محاکم و دادسراها وارد شد و در این مدت تعداد294 هزار و 500 فقره مختومه شد و در آن بازه زمانی بیش از 13 هزار پرونده از سال‌های قبل نیز مختومه شد.

رزم ادامه داد: علاوه بر 37 هزار پرونده موجودی ابتدای سال 99، تعداد 286 هزار و 800 فقره پرونده جدید در سال گذشته وارد و تعداد 295 هزار و 500 فقره یعنی بیشتر از وارده‌ها مختومه گردید.

وی با بیان اینکه طی 2سال گذشته در مجموع تعداد 568 هزار و 400 پرونده وارد شده و 589 هزار و 500 فقره مختومه گردیده و معادل 28 هزار فقره پرونده در مجموع دو سال گذشته از موجودی اول مدیریت اینجانب کسر شده است.

رئیس کل دادگستری لرستان ابلاغ‌های الکترونیکی در خرداد 99 را، 78 درصد خواند و افزود این میزان در  خرداد ماه سال جاری به 92 درصد افزایش یافته است.

رزم تصریح کرد: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در خرداد سال گذشته 55 روز و در خردادماه امسال به 52 روز تقلیل و در دادسراها نیز میانگین رسیدگی ها به 33 روز کاهش یافته است.

وی با اشاره به کسب رتبه نخست دادگستری لرستان در شاخص های متعدد، بیان کرد: در اردیبهشت‌ماه امسال تعداد 4 هزار و 500 پرونده اضافه بر پرونده های وارده این دو ماه مختومه شده و بحمدالله رتبه نخست سلامت قضات در دو سال اخیر در سراسر کشور کسب گردیده و در این بازه زمانی 37 مورد قصاص با مداخله بزرگان و ریش سفیدان منجر به رضایت شده است.

رئیس کل دادگستری لرستان با تاکید بر برخورد جدی و بدون اغماض با اراذل و اوباش، خاطرنشان کرد: طی جلسات مختلف کارشناسی این افراد شناسایی و سطح‌بندی شده و در دوسال اخیر برخوردهای شدید و محکمی با اراذل و اوباش و اشرار صورت گرفته است.

رزم ادامه داد: در ابتدای مدیریت اینجانب تعداد 43 شعبه از شعب استان بعنوان شعبه نامتعارف وجود داشت که به 7 شعبه در پایان سال 99 کاهش یافته است.
ایشان افزود:  در یال گذشته دوره‌های آموزشی قضائی و اداری برای همکاران دادگستری اجرا  و ارائه  آموزش‌های رایگان همگانی و  عمومی نیز برای اصناف و گروههای مختلف نظیر ضابطین عام و خاص، وکلا، کارشناسان و ... در دستور کار بوده است.

وی با اشاره به آزادی 400 زندانی جرائم غیرعمد با مجموع بدهی 28 میلیارد تومان، افزود: در حال حاضر 27 دفتر خدمات الکترونیک در استان فعال است.

رئیس کل دادگستری لرستان به جذب 30 نفر قاضی از سال 98 تاکنون اشاره کرد و گفت: از محل آزمون استخدامی سال 96 نیز تعداد 160 کارمند جذب دادگستری استان شده است.

رزم همچنین به افزایش 30 شعبه به شعب دادگستری استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد 10 شعبه مربوط به زمان سفر اخیر ریاست محترم قوه قضائیه به لرستان بوده است.

وی اظهار کرد: در نظرسنجی‌‌های به عمل آمده، 70 درصد مراجعین به دادگستری کل استان لرستان  از عملکرد مجموعه قضایی ابراز رضایت داشته است.

رئیس کل دادگستری لرستان از صدور مجوز راه اندازی تعداد 7 دادگاه عمومی بخش در استان خبر داد و گفت:  تاکنون دو دادگاه عمومی در بخش های ویسیان و زاغه راه اندازی و افتتاح شده است.

رزم با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و 300 هزار مورد ابلاغ الکترونیکی داشته ایم، گفت: با ابلاغ الکترونیک از مفسده‌های زیادی جلوگیری شده و علاوه بر صرفه جویی در هزینه ها، تکریم ارباب رجوع در سطح بالایی فراهم گردیده است.

رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به کشف 16 میلیارد و 200 میلیون تومان فرار مالیاتی توسط اداره کل بازرسی استان، از بازگشت 100 هکتار از اراضی ملی استان به مجموعه منابع‌طبیعی توسط این مجموعه نظارتی خبر داد.

رزم ادامه داد: 1800 مورد سند در راستای حمایت از تولید و مسکن و همچنین 4 هزار و 400 رای در اجرای قانون نعیین‌تکلیف در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان صادر شده است.

به گفته رئیس شورای عالی قضائی لرستان در سال 99 تعداد 55 هزار و 800 فقره  سند مالکیت مسکونی، اراضی و کشاورزی صادر گردیده است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

122 قطعه اشیاء باستانی در دورود کشف شد

بانک سپه به عنوان دستگاه برتر بهره‌ور معرفی شد

نوزدهمین روز آلوده در لرستان/ آلودگی 3 برابر حد مجاز

نقش مؤثر زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه شهری

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان

آغاز دوره آموزشی عملیات و بقا در طبیعت ویژه محیط بانان منطقه 5 کشور در استان لرستان

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد

خرید تضمینی گندم در شهرستان پلدختر از مرز 3 هزار تن عبور کرد

سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می‌کنیم

اجرای ارکستر سمفونیک تهران روایتی از شکوه فرهنگی لرستان

موسیقی با زندگی مردم لرستان عجین است

دکتر شهرام زمانی به عنوان سرپرست بخشداری ویسیان منصوب شد