آخرین مطالب

عقب ماندگی استان لرستان ریشه تاریخی دارد سیاسی

عقب ماندگی استان لرستان ریشه تاریخی دارد

  بزرگنمایی:
نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در طول ۴۰ سال گذشته نه تنها کاری انجام نشده بلکه تا جایی که امکان داشت کارشکنی هایی صورت گرفته است، گفت: عقب ماندگی ها این استان علت تاریخی دارد که بزودی رفع نمی شود.

به گزارش دیار مفرغ، عصر روز 15 خرداد ماه  نشست خبری دکتر مرتضی محمودوند نماینده مردم شهرستان های خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان به همراه دکتر باقر پورحسینی دبیر هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای استان در دو بخش گزارش عملکرد یکساله توسط دکتر محمودوند و گزارش عملکرد هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای لرستان در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

محمودوند در این نشست اظهار کرد: در طول یک سال از دوران نمایندگی تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم این دیار به کار گرفته‌ایم و تا جایی که در حد توان اینجانب بوده کوتاهی نکرده ام.

وی در ادامه با تاکید براینکه به عنوان یک سرباز خدمتگزار مردم می باشم و اهل شعار نیستم گفت: برای اولین بار لرستان نماینده ای به نام محمودوند در بودجه داشت و ثمره آن را دیدیم .

محمودوند در ادامه گفت: عضویت در اتحادیه بین المجالس جهان و استفاده از این ظرفیت برای بیان مشکلات استان از دیگر فعالیت هایی بود که طی یکسال نمایندگی مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته است.

وی در ادامه از اخذ دو مجوز مهم ساخت پالایشگاه و پتروشیمی برای مردم لرستان خبر داد و گفت: این پالایشگاه و پتروشیمی در بالاترین سطح ساخته خواهد شد و در حال حاضر مجوزها صادر شده و در حال عملیاتی کردن آن هستیم

نماینده مردم خرم‌آباد و دوره‌چگنی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور مستمر پیگیر ساخت این پروژه هستیم و در اولین فرصت یک نشست با استاندار داشته باشیم، تا این مجوزها عملیاتی شود.

وی بزرگترین کار خودرا در طول یکسال نمایندگی مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی را تصویب و اجرایی کردن طرح راهبردی در مقابل دشمن برای تحریم اقتصادی و فشار معیشتی برشمرد و گفت: این طرح در 9 بند ارائه شد، اگر امروز برگ برنده‌ای در دست تیم مذاکره کننده وجود دارد برگرفته از طرح راهبردی در مقابل دشمن برای تحریم اقتصادی است.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: بعد از فضاحت‌های هسته‌ای چیزی برای مذاکره نداشتیم و این طرح برگ برنده جمهوری اسلامی در محافل بین‌المللی شد و ثمره آن را در مذاکرات می‌بینیم.

محمودوند با اشاره به اینکه در طول 40 سال گذشته نه تنها کاری انجام نشده بلکه تا جایی که امکان داشت کارشکنی هایی صورت گرفته است، عقب ماندگی ها این استان علت تاریخی دارد که بزودی رفع نمی شود.

وی افزود: کارشکنی‌های دولت قبلی و دولت حاضر در تخصیص اعتبارات و بودجه استان لرستان ظالمانه بوده و موجب عقب ماندگی تاریخی استان شده است.

نماینده مردم خرم‌آباد و دوره‌چگنی در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر استان لرستان به رغم همه توانمندیها، منابع، امکانات، پتانسیلهای خدادادی همچنان در سطح کشور دارای رتبه اول در زمینه بیکاری است.

وی با تاکید بر اینکه باید متناسب با شان مردم به مشکلات آنها رسیدگی شود، خاطر نشان کرد: این مطالبه به حق مردم است که با مشکلات آنها رفع شود .

محمودوند رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان لرستان در پایان اعلام کرد:  تائید یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا در این استان منطبق بر موازین شرعی و قانونی انجام شده است و هیچ گونه سلیقه ای اعمال نشده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

موشن گرافی /بابا برقی و کامی روشن

استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی فقط به صرفه‌جویی در هزینه‌ها محدود نمی‌شود!

موشن گرافی/بابا برقی و کامی روشن

موشن گرافی/بابا برقی و کامی نوری

شروع عملیات فاز دوم آبرسانی مجتمع تنگ بره شهرستان رومشکان

موشن گرافی/کولرت نفس بکشه، قبض برق سبک‌تر میشه!

فکر می‌کنی استخراج رمزارز یه کار راحت و بی‌دردسره؟

شفاف‌سازی توانیر درباره توضیح مبالغ قبوض برق

موشن گرافی/برق تولید کن، به توانیر بفروش، سودش رو بگیر!

موشن گرافی | سرویس کولرهای آبی در تابستان

موشن گرافی|نیروگاه‌های مقیاس کوچک؛ راه‌حل بزرگ برای عبور از بحران برق

تا یک ماه آینده هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

*آیا می‌دانید*روشن ماندن یک لامپ 20 وات به مدت روزی 4 ساعت در یک ماه

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد