آخرین مطالب

رییس سازمان صمت لرستان در سامانه سامد به سوالات مردمی پاسخ داد اقتصادی

رییس سازمان صمت لرستان در سامانه سامد به سوالات مردمی پاسخ داد

  بزرگنمایی:
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از طریق سامانه سامد به سوالات هم استانی‌های لرستانی پاسخ داد .

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، معدن و تجارت لرستان، محمدرضا صفی‌خانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان  در محل سامانه سامد تلفن: 111 پاسخگوی هم استانی‌های محترم بود.

وی در بخشی از پاسخ‌هایش با بررسی مسائل و مشکلات هم استانی‌های لرستانی بیان کرد: در مورد وضعیت ذوب آهن آذرپاد رومشکان باید گفت که متاسفانه سرمایه گذار این پروژه اهلیت لازم را نداشته و در نتیجه با بررسی انجام شده سرمایه‌گذاری جدید در این پروژه به یکی از پیمانکاران واگذار شده و طرحی برای آن نیز مشخص شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: برای سرمایه‌گذار جدید مهلت زمانی مشخصی در نظر گرفته شده و در صورتی که در موعد مقرر به تعهداتش عمل نکند اقدام به استفاده از ظرفیت سرمایه گذار دیگری خواهد شد.

صفی‌خانی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای توسعه شهرستان رومشکان و کوهدشت افزود: با توجه به تصویب منطقه ویژه اقتصادی در مجلس شورای اسلامی، منطقه ویژه اقتصادی در جوار کارخانه کچ کوهدشت و در مرز شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان اجرایی خواهد شد که مطمئنا کمک زیادی به توسعه منطقه خواهد کرد.

وی گفت: از سوی دیگر زمین مورد نیاز برای احداث ناحیه صنعتی رومشگان خریداری شده و با ایجاد تمامی امکانات زیرساختی همچون آب، برق و گاز آماده سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

وی در پاسخ به پرسش یکی از هم استانی‌ها در مورد وضعیت قیمت نان در استان نیز بیان کرد: با توجه به مصوبه ستاد آرد و نان استان مقرر شده نان به صورت مشروط با وزن چانه 175 گرم و بالا بردن و حفظ کیفیت افزایش قیمت را پیدا کند.

این مسوول عنوان کرد: البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که افزایش قیمت نان به صورت سراسری بوده و  لرستان نیز جز آخرین استانهایی است که اقدام به افزایش قیمت کرده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان داشت: با هر گونه‌ کم فروشی و تخلف در حوزه نانوایان به شدت برخورد میشود.

صفی خانی عنوان کرد: انتظار داریم مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف مراتب را به سامانه 124 اطلاع دهند.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص نظارت بر بازار معمولان، افزود: در معمولان نمایندگی نداریم اما در نظر داریم با استفاده از بازرسان افتخاری اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهیم.

این مسوول در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات حوزه نظام نرخ‌گذاری در کشور، افزود: متاسفانه یکی از مشکلات موجود کشور نبود نظام‌نرخ گذاری بوده به نحوی که به جز کالاهای اساسی نرخ گذاری مشخص وجود ندارد و فاکتور ملاک و معیار بوده که این امر باید اصلاح شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: البته با اقدامات صورت گرفته دولت در حال راه اندازی سامانه تجارت بوده تا کالاهایی که تولید داخل هستند و یا از مبادی گمرکی وارد کشور می شوند در مبدا نرخ گذاری صورت گیرد که این امر مطمنا بسیاری از مشکلات را برطرف خواهد کرد.

صفی خانی اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته این سامانه در ماه های آینده برقرار خواهد شد اما با این وجود بازرسان این سازمان از تمام توان خود بر بازار نظارت خواهند کرد.

وی گفت: مطمئنا از نظرات، طرح ها و پیشنهادات شهروندان و صاحب نظران در جهت نظارت و ساماندهی بازار استقبال خواهیم کرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

*آیا می‌دانید*روشن ماندن یک لامپ 20 وات به مدت روزی 4 ساعت در یک ماه

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

35 هزار مجوز کسب‌وکار در لرستان صادر شد

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد

کاوشگر غار کنجی ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی دره خرم آباد در یونسکو را تبریک گفت

خیبر فقط تیم یک شهر نیست/ بلکه صدای یک ملت است

مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان

دره خرم‌آباد جهانی شد؛ دستاوردی بی‌بدیل برای میراث کهن لرستان

مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید

بازداشت اعضای یک گروه متخلف همراه تعدادی سهره طلایی در لرستان