آخرین مطالب

افتتاح مرکز SCD در دانشگاه لرستان فرهنگی

افتتاح مرکز SCD در دانشگاه لرستان

  بزرگنمایی:
نخستین مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان استان لرستان (SCD)، با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، در دانشگاه لرستان افتتاح شد.

نخستین مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان استان لرستان (SCD)، با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان، در دانشگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ ،با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، مهندس محمدرضا آذرخش، رئیس پارک علم و فناوری لرستان، دکتر محمودرضا شاکرمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، دکتر مسعود طاهری نیا و مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم الدین الماسی، مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان (SCD)، در دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در آیین افتتاح این مرکز، گفت:«اداره کل آموزش فنی و حرفه ای دارای ظرفیتها و پتانسیلهای متعددی در زمینه آموزشهای کاربردی و مهارتی است و سیاست وزارت علوم نیز تقویت کارآفرینی و مهارت آموزی در بین دانشجویان است».

دکتر عزیزی، تشریح کرد:«افتتاح مرکز SCD یک گام مهم در راستای تقویت آموزشهای کاربردی در سطح دانشجویان و تقویت تعامل دو جانبه بین دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان است».

وی تصریح کرد:«ارتباطات بین دانشگاهها و دستگاههای اجرایی و صنعت استان را بایستی بیش از پیش، افزایش داد».

رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد:«مشکل بیکاری دانش آموختگان، یک مشکل کلی در همه کشور است و تقویت آموزشهای مهارتی و کاربردی، باعث کاهش نرخ بیکاری در سطح دانش آموختگان دانشگاهی می شود».

دکتر خسرو عزیزی، توضیح داد:«دانشگاه لرستان دارای امکانات متعددی است که با تقویت و گسترش همکاری بین این دانشگاه و مراکز اجرایی و صنعتی استان، به طور حتم، نتایج اثربخش تری در زمینه آموزشهای کاربردی و مهارتی، حاصل خواهد شد».

دکتر عزیزی، ادامه داد:«رویکرد و هدف این است که دانشجو علاوه بر تحصیل دروس تخصصی رشته تحصیلی خود، بتواند دروس مهارتی و کاربردی را هم فرا گیرد تا بتواند بعد از دانش آموختگی، در بحث ایجاد اشتغال، موفق شود».

 

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد:«آماری که از میزان اشتغالزایی دانش آموختگان همه رشته های تحصیلی دانشگاههای استان لرستان وجود دارد به میزان 45 درصد است که باید تلاش کنیم سطح اشتغال، بیشتر شود و راهکار اساسی برای کاهش نرخ بیکاری دانش آموختگان استان لرستان، تقویت مهارت آموزی، کارآموزی و کارآفرینی در سطح دانشگاههاست».

دکتر عزیزی، بیان داشت:«رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تقویت مهارت آموزی و کارآفرینی در بین دانشجویان است که در قالب طرح کهاد و مهاد، ارائه شده است». 

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، مهندس محمدرضا آذرخش نیز در سخنانی گفت:«اینکه ریاست محترم دانشگاه لرستان، با انرژی بالا، به دنبال افتتاح این مرکز بوده است جای تقدیر و سپاسگزاری دارد».

آذرخش، بیان داشت:«ما یک خلاء در بحث آموزشهای مهارتی یا همان موضوع «پنجه های کارآمد» داریم که فقط، مختص به استان لرستان نیست؛ بلکه یک معضل سراسری در کشور است».

وی تشریح کرد:«دانشگاه لرستان در زمینه ایجاد مرکز SCD پیشقدم شده است و این نشان میدهد که تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، به دنبال تقویت پیوند بین تئوری با عمل و تقویت آموزشهای عملی و کاربردی است».

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان گفت:«اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان هم آمادگی کامل دارد در جهت همکاری با دانشگاهها و آموزش و پرورش استان، میزان مهارتها را افزایش داده و سن مهارت آموزی را هم باید تقلیل بدهیم تا بازدهی مهارتهای آموخته شده را در جامعه ببینیم».

در ادامه، مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم الدین الماسی، گفت:«هدف از ایجاد مرکز SCD دانشگاه لرستان، تحقق مفهوم دانشگاه کارآفرین و تقویت مهارت آموزی در بین دانشجویان است».

دکتر الماسی تشریح کرد:«تجهیزات و امکانات خوبی در دانشگاه لرستان برای تقویت ارتباطات بین دانشگاه لرستان و اداره کل آموزش و فنی و حرفه ای استان لرستان ایجاد شده است».

وی تصریح کرد:«دانشجو وقتی فارغ التحصیل می شود باید دارای مهارتهای مورد نیاز کافی باشد تا بتواند با اتکاء به مهارتهای کاربردی که فراگرفته، برای خودش، اشتغالزایی کند».

گفتنی است سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان، از بخشهای مختلف دانشگاه لرستان، از جمله مرکز رایانه و مرکز امنیت سایبری، بازدید کرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان