آخرین مطالب

مشارکت 753 میلیاردی مردم لرستان در محرومیت‌زدایی کمیته امداد اجتماعی

مشارکت 753 میلیاردی مردم لرستان در محرومیت‌زدایی کمیته امداد

  بزرگنمایی:
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی لرستان از مشارکت ۷۵۳ میلیاردی مردم در برنامه‌های محرومیت‌زدایی این نهاد در قالب فعالیت صدقات، اکرام و محسنین، زکات، مراکز نیکوکاری خبر داد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی لرستان از مشارکت 753 میلیاردی مردم در برنامه‌های محرومیت‌زدایی این نهاد در قالب فعالیت صدقات، اکرام و محسنین، زکات، مراکز نیکوکاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری دیار مفرغ، جاسم محمدی فارسانی با اشاره به ترویج فرهنگ نیکوکاری و توسعه مشارکت مردمی در برنامه توانمندسازی مددجویان این نهاد گفت: درآمدهایی که از طریق کمیته امداد جمع‌آوری می‌شود در جهت رفع محرومیت‌زدایی نیازمندان مطابق ضوابط هزینه می‌شود.

وی به ارتباط و هماهنگی با مؤسسات خیریه و تشکل‌های نیکوکاری در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: بهره‌گیری و تعامل با مراکز و مؤسسات نیکوکاری جز اهداف راهبردی امداد در شرایط جدید است.

 مدیرکل کمیته امداد به تأسیس مراکز نیکوکاری وابسته به این نهاد و واگذاری مدیریت درآمد و هزینه‌ها به این مؤسسات، ادامه داد: در حال حاضر 40 مرکز نیکوکاری در محلات با محوریت مساجد زیر نظر هیئت‌امنا فعالیت می‌کنند.

این مسئول بیان کرد: بر اساس ضوابط جذب کمک‌های مردمی و هزینه کرد آن در اختیار هیئت امنای مرکز نیکوکاری می‌باشد. درسال گذشته 97 بالغ‌بر 112 میلیارد ریال جمع‌آوری و هزینه کرده‌اند.

 وی با تأکید به طرح جمع‌آوری صدقه از طریق مشترکین خانگی صندوق‌های نصب‌شده در معابر، اضافه کرد: 180 هزار نفر از مردم لرستان از طریق صندوق‌های کوچک خانگی به نیازمندان کمک می‌کنند و طی سال 97 بالغ‌بر 74 میلیارد و 655 میلیون ریال جمع‌آوری و درزمینه، امور معیشتی، درمان بیماران صعب‌العلاج، مسکن، تأمین هزینه‌های تحصیلی دانش آموزان،کمک‌هزینه جهیزیه و کمک موردی در شهرستان‌های مربوطه هزینه شده است.

 مدیرکل کمیته امداد امام خمینی به رویکرد نوین این نهاد به جمع‌آوری کمک‌های مردمی ازجمله صدقات به شیوه الکترونیکی اشاره و با تأکید بر مشارکت مردم در توانمندسازی و تأمین کمک‌های لازم در کنار خدمات امداد به کودکان ایتام و محسنین، افزود: سال گذشته 19 هزار و 550 حامی به‌طور مستقیم حمایت از 9603 کودک ایتام و محسنین را به عهده گرفته و بالغ‌بر 194 میلیارد ریال به‌صورت نقد و کالا به این خانوارها مساعدت کردند.

 وی به تداوم اجرای طرح اکرام و ایتام در طول ماه مبارک رمضان اشاره کرد و یادآور شد: متقاضیان طرح اکرام می‌توانند با مراجعه به ادارات کمیته امداد و یا از طریق سایت www.Emdad.ir نسبت به پذیرش و حمایت مادی از کودکان یتیم در طرح اکرام و کودکان نیازمند با سرپرست بیمار و محسنین شرکت کنند.

این مسئول به سرانه واریزی حامیان در ماه به کودکان موردحمایت اشاره کرد و ادامه داد: سرانه دریافتی هر کودک یتیم از طرف حامیان 1 میلیون و 680 هزار ریال و سرانه طرح محسنین 749 هزار ریال است. با توجه به نیازمندی این عزیزان برنامه‌ریزی برای افزایش سرانه در سال 98 از طریق حامیان صورت گرفته است.

وی به تخریب 89 واحد ساختمان ایتام از 50 تا 100 درصد در سیل اخیر اشاره کرد و گفت: حامیان می‌توانند از طریق طرح اکرام در بازسازی منازل شرکت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی اظهار کرد: شورای زکات در روستاها و شهرستان‌ها به‌عنوان متولی جمع‌آوری و هزینه کرد زکات زیر نظر کمیته امداد شکل‌گرفته و در سال گذشته 161 میلیارد ریال زکات واجب، زکات مستحبی جمع‌آوری و زیر نظر شورای زکات هزینه شده است.

 وی به تعداد روستاهای دارای اقلام مشمول زکات اشاره کرد و افزود: از مجموع 2861 روستای  استان لرستان، 1817 روستا شرایط پرداخت زکات دارند.

محمدی فارسانی به همکاری 3 هزار 300 عامل افتخاری زکات در لرستان اشاره کرد و یادآور شد: از این تعداد 370 مبلغ روحانی به‌صورت مقطعی و افتخاری در بحث ترویج احیاء فرهنگ زکات مشارکت دارند و مابقی در رده‌های روستا عامل زکات می‌باشند.

مدیرکل کمیته امداد به هزینه کرد زکات را در دو سرفصل امور محرومین و پروژه ذکر کرد و افزود: در سرفصل کمک به محرومین 117 میلیارد در زمینه تهیه جهیزیه، درمان، مسکن، معیشت و کمک های موردی هزینه شده است به عبارتی 73 درصد زکات صرف محرومین شده و در سرفصل پروژه های عمرانی 44 میلیارد ریال در زمینه مساجد، خانه عالم، غسالخانه، حسینیه و سایر پروژه 27 درصد هزینه شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

رهاسازی گونه گوزن زرد ایرانی درکشت و صنعت و گردشگری ماهور لرستان

حفاظت از جنگل های بلوط در لرستان با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دستور کار است

تأکید بر تشکیل دیپلماسی محیط زیست در کشور‌های همسایه/ لزوم راه اندازی صندوق مقابله و مهار گرد

نقش آبخیزداری در کاهش آسیب پذیری استان لرستان نسبت به خشکسالی

واسپاری نشریات محلی لرستان به کتابخانه ملی ایران

فرصتی برای کشف استعدادها و مسیرهای شغلی آینده/ نمایشگاه هفته مشاغل در خرم‌آباد افتتاح شد

تخصیص اراضی ملی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی در استان لرستان

فرهنگ و هنر پیشران توسعه و تعالی جامعه است /لزوم هم‌افزایی انجمن‌های فرهنگی و هنری لرستان

اجرای بیش از 300 ویژه‌برنامه هفته عقیدتی سیاسی سپاه در لرستان

قطعی برق با عدالت میان همه مشترکین توزیع خواهد شد

قاچاقچیان کالا در لرستان بیش از 10 میلیارد ریال جریمه شدند

خدمات بهداشت حرفه‌ای به 17 هزار کارگاه در لرستان ارائه شد

اجرای مگاپروژه دامداری سنگین در شهرک‌ گلخانه‌ای شب ماه 1 و 2 بروجرد

بانک سپه در میان شبکه بانکی استان، پیشرو در پرداخت تسهیلات اشتغال به جامعه ایثارگری

تأکید استاندار لرستان بر تأمین فوری ساختمان مناسب برای بنیاد ایران‌شناسی شعبه استان

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

جشنواره مد و لباس زاگرس بستری برای تقویت فرهنگ بومی و ارزش‌های اجتماعی است/ تاکید بر ایجاد صندوق حمایت از صنایع پوشاک

برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت در لرستان

9 معلم نمونه لرستان به مرحله کشوری راه یافتند

مدیرکل میراث‌فرهنگی لرستان ابقاء شد

تعویض باتری 23 مرکز هاب سایت مخابراتی در استان

همکاری صنایع لرستان با طرح مدیریت مصرف آغاز شد

هشت پاسگاه حفاظتی منابع طبیعی لرستان در آستانه راه‌اندازی

ضرورت بکارگیری ظرفیت مهندسین در توسعه استانی

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه فاز پنجم فرهنگیان شهرستان ازنا

تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان

درخشش بانوی فرهنگی لرستانی در جشنواره سراسری "تدریس ماهرانه" جمعیت هلال احمر

پرداخت سه هزار و 800 میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان لرستان

مجوز ماده 23 سد "ماربره" دورود صادر شد

تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در سایت کشت و صنعت

درخشش هنرمندان لرستانی حاصل اتحاد بین هنرمندان و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است

هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند

لزوم توجه بیشتر به هنرمندان لرستان

فاش راز کلاهبرداری 7 میلیاردی با وصیت‌نامه صوری در بروجرد

نظام ارجاع و پزشک خانواده مسیر عدالت سلامت را هموار می کند

رئیس‌جمهور از مدل راهبردی توسعه لرستان تمجید کرد

جویندگان اشیای عتیقه در ازنا دستگیر شدند

اولین بازارچه میوه و تره‌بار خرم‌آباد راه‌اندازی شد

انتقال خون لرستان دو رتبه نخست کشوری را کسب کرد/بانوان لرستانی پرچمدار اهدای خون کشور

گامی بلند در حمایت از بیماران سرطانی / حمایت موسسه امدادگران عاشورا از 800 بیمار سرطانی در لرستان

دستگاه‌های اجرایی لرستان حق واگذاری آگهی دولتی به افراد ذی‌نفع را ندارند / آموزش، شفاف‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها، سه اولویت مهم خانه مطبوعات لرستان باشد

تأکید مسئول بسیج رسانه لرستان بر هم‌افزایی و برنامه‌محوری خانه مطبوعات

همایش روز ملی آرد و نان در لرستان با تجلیل از نانوایان و گندمکاران برتر +تصاویر

ضرورت ترویج مصرف نان کامل و کاهش ضایعات گندم

پرداخت کامل مطالبات کشاورزان لرستانی

مدرسه مجازی استان تا مهرماه راه‌اندازی می‌شود

کشف 50 ماینر غیرمجاز در لرستان

ایجاد زنجیره مهارت‌آموزی با هدف توسعه اشتغال در بین جوانان و مهارت افزایی کارگران در لرستان

کشف و ضبط 45 هزار لیتر سوخت یارانه‌ای در استان لرستان