آخرین مطالب

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404 فرهنگی

آغاز پذیرش حوزه علمیه خواهران لرستان از یکم اردیبهشت تا چهارم تیرماه1404

  بزرگنمایی:
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به فعالیت ۱۴ درسه علمیه خواهران در استان گفت: در این مدارس یک هزار و ۲۶ طلبه مشغول تحصیل هستند.

به گزارش دیار مفرغ، حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، امروز(6اردیبهشت)، در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه به اهمیت تشکیل حوزه های علمیه اشاره کرد و اظهارداشت: نصف جمعیت جامعه را زنان جامعه تشکیل می‌دهند و فرقی بین زن و مرد در مسیر تقوا وجود ندارد.
وی تاکید کرد: آیات و روایات خدای متعال از زنان برای اهل ایمان مثال می زنند که جایگاه زنان را نشان می دهد.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان اظهار داشت: دشمنان ما روی اهمیت حوزه علمیه سرمایه‌گذاری می کنند و به دنبال کمرنگ کردن جایگاه حوزه‌های علمیه هستند.
حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه حضور بانوان در حوزه های علمیه و دانشگاه آبروی نظام است، ادامه داد: کار در حوزه علمیه جهاد فی‌سبیل‌الله است.
حجت الاسلام موسوی در ادامه خاطرنشان‌کرد: 14 حوزه علمیه در سطح استان لرستان در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا(سطح 2، 3 و سطح چهار) فعال است.
وی ادامه‌داد: هم اکنون یک هزار و 26 طلبه خواهر در مدارس علمیه در حال تحصیل هستند و تاکنون یک هزار و 400 طلبه فارغ التحصیل شده‌اند.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان افزود: سال گذشته 450 نفر متقاضی ورود به حوزه‌های علمیه خواهران استان بودند که از این تعداد بیش از 200 نفر از آنها جذب شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه حوزه های علمیه مردم نهاد هستند، خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی حوزه علمیه تولید نیروی انسانی است.
حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به اینکه پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران از اول اردیبهشت ماه آغاز شده و تا چهارم تیر ادامه دارد، گفت: رسانه‌ها ظرفیتی چشمگیر برای کمک به جذب حداکثری علاقمندان به تحصیل در حوزه علمیه خواهران هستند.
وی مدرک حوزه علمیه خواهران را از معتبرترین مدارک علمی در سطح جامعه عنوان کرد و گفت: طلابی که از محل زندگی خود دور می شوند، برای مناطق دور بیش از 30 کیلومتر، از ظرفیت خوابگاه حوزه علمیه بدون دریافت شهریه استفاده خواهند کرد.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه امسال ظرفیت پذیرش در مدارس علمیه خواهران لرستان را بیش از هزار نفر در نظر گرفتیم، گفت: تلاش ما بر این است که در گزینش داوطلبان استعدادها را جذب و بهترین ها را انتخاب کنیم که بتوانیم حداقل یک سوم را جذب کنیم و در سمت توسعه حوزه های علمیه گام های موثری برداریم.
در ادامه این نشست اکرم مهرابی، معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران لرستان به بیان شرایط پذیرش حوزه‌‎های علمیه خواهران پرداخت و گفت: حوزه‌های علمیه خواهران در دو مقطع عمومی و ویژه در سطح دو برای سال‌تحصیلی آینده پذیرش دارند.
وی افزود: در مقطع عمومی از بین دانش‌آموزان مقطع سیکل و در مقطع عمومی ویژه در مقطع دیپلم از بانوان و دختران ثبت‌نام انجام می‎شود که شرایطی برای هر مقطع از جمله معدل شرایط سنی در نظر گرفته شده است که حافظان قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، نفرات اول تا سوم المپیادهای علمی و دارندگان مدارک دانشگاهی با معدل 17 به بالا و دارندگان دیپلم با معدل 17 به بالا از معافیت‌هایی بهره‌مند می‌شوند.
معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران لرستان گفت: پذیرش سطح سه و چهار نیز از بین طلاب دارای مدرک سطح دو و از طریق آزمون و مصاحبه و گزینش انجام می‎شود کمااینکه در مقطع عمومی که ویژه دانش‎آموزان با مدرک تحصیلی سیکل است معدل بالای 15 و حداکثر سن 18 سال در نظر گرفته شده و این گروه آزمون ندارند و پذیرش از طریق مصاحبه و گزینش انجام می‌گیرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

سبا پلی میان آموزش، خانواده و آینده انرژی

موشن گرافی /افتتاح طرح ملی «سبا»

طرح ملی «سبا» با حضور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت توانیر در باغ کتاب تهران افتتاح می‌شود

موشن گرافی /بابا برقی و کامی روشن

استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی فقط به صرفه‌جویی در هزینه‌ها محدود نمی‌شود!

موشن گرافی/بابا برقی و کامی روشن

موشن گرافی/بابا برقی و کامی نوری

شروع عملیات فاز دوم آبرسانی مجتمع تنگ بره شهرستان رومشکان

موشن گرافی/کولرت نفس بکشه، قبض برق سبک‌تر میشه!

فکر می‌کنی استخراج رمزارز یه کار راحت و بی‌دردسره؟

شفاف‌سازی توانیر درباره توضیح مبالغ قبوض برق

موشن گرافی/برق تولید کن، به توانیر بفروش، سودش رو بگیر!

موشن گرافی | سرویس کولرهای آبی در تابستان

موشن گرافی|نیروگاه‌های مقیاس کوچک؛ راه‌حل بزرگ برای عبور از بحران برق

تا یک ماه آینده هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می شود

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف