آخرین مطالب

مربی ورزش‌ همگانی:

والدین به مربیان ورزش اعتماد کنند ورزشی

والدین به مربیان ورزش اعتماد کنند

  بزرگنمایی:
حمیدرضا رحیمی‎راد با تأکید از لزوم پرهیز نوجوانان و جوانان از دوستی با افراد ناباب، بی‌برنامه و بی‌هدف، از والدین خواست به مربیان ورزش که مدرک مربی‌گری معتبر دارند، اعتماد کنند و از اعتماد عجولانه به باشگاه‌های فوتبال و فوتسال خودداری کنند.

به گزارش دیار مفرغ ،حمیدرضا رحیمی‎راد متولد سال1351 ساکن شهر خرم‎آباد است که تحصیلات دانشگاهی خود در مقطع کارشناسی را در رشته مدیریت گذرانده است و در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد در رشته امداد سوانح طبیعی مشغول به تحصیل است.
این مربی ورزش همگانی که در حال حاضر به عنوان معاون پرورشی مدرسه توتونچی خرم‌آباد و معلم ورزش دبستان غیرانتفاعی نیکان خرم‌آباد به صورت اضافه‌کار و در شیفت مخالف فعالیت دارد، نزدیک به 15 سال مدیرآموزگاری مدارس عشایری استان را در کارنامه خود دارد و در کنار آن در زمینه قرائت قرآن کریم به سبک عبدالباسط و همچنین مؤذن نیز فعالیت دارد و در مسابقات قرآن و اذان موفق به کسب رتبه‌هایی در رشته‌های قرائت تحقیق و اذان شده است.
رحیمی‎راد که سلامتی را بزرگ‌ترین سرمایه برای انسان می‎داند، در کنار شغل معلمی خود به عنوان یک مربی در زمینه آموزش ورزش‌ همگانی به دانش‌آموزان و اقشار مختلف مردم فعالیت دارد و در سطح مساجد منطقه خیرآباد خرم‌آباد به نمازگزارانی که از دردهای مفاصل، کمر درد و زانودرد و آرتروز گردن رنج می‎برند آموزش‌های لازم در زمینه نرمش اصولی، حرکات اصلاحی و کششی را به صورت رایگان آموزش می‎دهد و این کار باعث شده بسیاری از افرادی که قبلاً از این دردها در عذاب بودند و مجبور بودند نماز خود را به صورت نشسته و یا استفاده از صندلی بخوانند امروز در صحت و سلامت کامل باشند و به راحتی نماز خود را به جای آورند.
این معلم ورزش خرم‎آبادی که مقام قهرمانی لیگ استان در رشته فوتبال را در کارنامه دارد در گذشته برای دروازه‌بانی فوتبال به لیگ کشوری نیز دعوت شده است و به عنوان سرمربی تیم طلای بهار و مربی تیم شاهین روستای دارایی نیز در گذشته فعالیت داشته است.
رحیمی‎‌راد نزدیک به چهار سال است که در داخل پارک‌های شهر خرم‌آباد از جمله آبشار طلایی، چهارباغ، شاپوری و ... در زمینه ورزش‌های صبحگاهی و عصرگاهی برای میان‌سالان و دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان کم‌بضاعت فعالیت داشته و دارد.
وی همچنین یک مدرسه فوتبال به اسم «نشاط» را مدیریت می‎کند و در فصل تابستان آموزش‌های لازم در زمینه فوتبال و فوتسال را به دانش‌آموزان مقطع ابتدایی تا متوسطه آموزش می دهد و علاوه بر این در زمینه آموزش نحوه ورزش به بیماران قلبی ـ عروقی نیز فعالیت دارد و در زمینه ورزش‌ و نرمش‌های آرام و اصولی با آنها کار می‌کند.
این مربی ورزش چند سالی است در ایام تابستان که دانش‌آموزان فرصت و اوقات فراغت بیشتری دارند با اجاره سالن‌های ورزشی آموزش و پرورش و گرفتن شهریه بسیار کم از دانش‌‎آموزان علاقمند به ورزش، آموزش‌های لازم در زمینه ورزش را به آنان ارائه می‌دهد و در هفته یک روز در خدمت سالمندان سرای سالمندان صدیق شهر خرم‎آباد است و به صورت رایگان با آنها ورزش‌ و نرمش‌های مورد نیاز برای سالمندان را کار می‌کند.
این مربی ورزش همگانی که مدرک بین‌‌المللی مربی‎گری فوتبال و فوتسال را دارا است و در دوره بازیکنی موفق به کسب مدال‌های قهرمانی شده است، به خانواده‌ها توصیه دارد که فرزندان خود را به مسیر ورزش سوق دهند و آنها را تشویق کنند که در یک یا چند رشته ورزشی که علاقمند هستند ثبت‌نام کنند چراکه اگر کودکان و نوجوانان روزانه چند ساعت برای ورزش و نرمش وقت بگذارند نسبت به افرادی که نرمش و ورزش ندارند رشد طولی خوبی خواهند داشت و علاوه بر این بانشاط‌‌تر و با اعتماد به نفس بالا نیز پرورش می‎یابند و می‎توانند به عنوان یک نوجوان و جوان موفق به یک الگو برای هم‌سن و سالان خود تبدیل شوند.
وی با تأکید بر لزوم پرهیز نوجوانان و جوانان از دوستی با افراد ناباب، بی‌برنامه، بی‌هدف و ناامید از زندگی و همچنین پرهیز از رفتن به جاهای غیرورزشی و نامطمئن، از والدین خواست به مربیان ورزش که مدرک مربی‌گری معتبر دارند، اعتماد کنند و از اعتماد عجولانه به باشگاه‌های فوتبال و فوتسال خودداری کنند، به فکر سلامتی فرزندان خود باشند و اجازه ندهند فرزندانشان به سمت سیگار و قلیون گرایش پیدا کنند و با دوستان ناباب مراوده و رفت‌و آمد داشته باشند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

آمادگی کامل دستگاه‌های لرستان برای خدمات‌رسانی؛ مایحتاج مردم تأمین است

جریمه 9.5 میلیارد ریالی قاچاقچیان کالا در لرستان

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا پایان مرداد 1404 تمدید شد

آیا از روش کاهش مصرف برق کولر آبی و افزایش بازدهی آن خبر دارید؟

تولید روزانه نیروگاه‌های مقیاس کوچک از 1500 مگاوات فراتر رفت

حل مناقشه پادگان 07؛ از بحران اجتماعی تا توافق عمرانی

استقبال فرهنگیان لرستان از تست گویندگی در استودیو الفبا

انشعابات غیرمجاز برق در منطقه زاغه و کمالوند قطع شدند

برگزاری جلسه توجیهی مدیرکل امور مالیاتی لرستان با رؤسای اتحادیه‌ها در اتاق اصناف

حبس در انتظار استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز

کلاهبردار 60 میلیاردی در خرم‌آباد دستگیر شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

کشف 13 میلیارد کالای فاقد مجوز در پلدختر

فیلیمو برای مشترکین اینترنت مخابرات رایگان شد

قطع آب 58 روستای معمولان پلدختر در پی شکستگی خط انتقال

افزایش آتش‌سوزی در منازل مسکونی به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز

مشترکان بزرگ و پرمصرف در اولویت نصب کنتور هوشمند قرار دارند

«سگ گردانی» در خرم‌آباد ممنوع شد

کلاهبردار اینترنتی در لرستان دستگیر شد

اداره کل میراث فرهنگی لرستان به ساختمان سابق مهندسی سپاه انتقال یافت.

موشن گرافی| اطلاع از زمان‌های خاموشی های برق

ثبت جشنواره موسیقی محلی لرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور

حمایت مجلس از افزایش سرمایه بانک کشاورزی / سپرده‌های مردمی زمینه‌ساز تحکیم امنیت غذایی کشور است

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین منطقه کوی آبشار شهرستان خرم آباد

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

طلب 951 میلیاردتومانی شرکت برق از مشترکان لرستانی

20 هکتار از مراتع منطقه حفاظت شده «اشترانکوه» دچار آتش‌سوزی شد/آتش سوزی مهار شد

برگزار ی سیزدهمین همایش «سیره علوی» در لرستان /تبیین سبک زندگی علوی به میزبانی خرم آباد

دره و غارهای خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو

مدیر و معلم مدرسه، کلید توسعه فرهنگ نماز

دستگیری سه نفر به جرم فساد مالی در شهرداری ازنا

11 هزار زوج جوان لرستانی در صف وام ازدواج

کشف 1404 کیلوگرم گوشت فاسد از یک فروشگاه زنجیره‌ای در خرم‌آباد

اجرای طرح پایش بیماری‌های زنبورعسل در لرستان

اجرای 60 میلیارد پروژه آبخیزداری در لرستان

مواظب کلاهبرداران «وام فوری بدون ضامن» باشید

«ایکوموس» به ثبت جهانی دره خرم‌آباد رأی مثبت داد

24 گواهی جعلی ایمنی آسانسور در الیگودرز لرستان کشف شد

122 قطعه اشیاء باستانی در دورود کشف شد

بانک سپه به عنوان دستگاه برتر بهره‌ور معرفی شد

نوزدهمین روز آلوده در لرستان/ آلودگی 3 برابر حد مجاز

نقش مؤثر زیرساخت‌های ارتباطی در توسعه شهری

صادرات 929 تن انواع فرآورده خام دامی از لرستان

آغاز دوره آموزشی عملیات و بقا در طبیعت ویژه محیط بانان منطقه 5 کشور در استان لرستان

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد

خرید تضمینی گندم در شهرستان پلدختر از مرز 3 هزار تن عبور کرد

سه برابر سرانه مردم دنیا برق مصرف می‌کنیم

اجرای ارکستر سمفونیک تهران روایتی از شکوه فرهنگی لرستان

موسیقی با زندگی مردم لرستان عجین است

دکتر شهرام زمانی به عنوان سرپرست بخشداری ویسیان منصوب شد