آخرین مطالب

معاون سیاسی وزیر کشور:

به محور مقاومت و دفاع در برابر مظلومان افتخار می‌کنیم سیاسی

به محور مقاومت و دفاع در برابر مظلومان افتخار می‌کنیم

  بزرگنمایی:
معاون سیاسی وزیر کشور گفت:به محور مقاومت و دفاع در برابر مظلومان افتخار می‌کنیم.

به گزارش دیار مفرغ،، علی زینی وند امروز عصر  در مراسم تکریم و معارفه استاندار لرستان که در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد با اشاره به اینکه لرستان خطه بلندآوازه تاریخ‌سازی است و به‌عنوان نگین زاگرس نقطه طلاقی و تقاطع تمدن‌های بزرگ دنیاست، اظهار کرد: ‌ این به ما هویت عمیقی بخشیده است که به عمق تاریخ است و موتور محرکه موفقیت ما در پست‌هایی است که به برکت جمهوری اسلامی به آن‌ها سپرده می‌شود.

 وی عنوان کرد: زاگرسیان پرتلاش و موفق در سمت‌هایی که به آنها سپرده می‌شود همواره به نحو احسن عمل می‌کنند کمااینکه پیشتاز در دفاع مقدس و زبانزد بوده‌اند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به جغرافیای زیبای لرستان گفت: لرستان طبیعتی زیبا، فرهنگ غنی و موسیقی سرشار دارد و قطعه رنگین تاریخ کهن ایران زاگرس بزرگ است.

 زینی‌وند با بیان اینکه ما امروز شاهد ثبت ننگ‌های تاریخی در جهان هستیم عنوان کرد: ‌ما به محور مقاومت و دفاع در برابر مظلومان افتخار می‌کنیم.

وی با بیان اینکه دشمنان در حال تعریف نظم جدیدی در منطقه هستند و می‌خواهند جغرافیای ایران کوچک و کشور جعلی اسرائیل بزرگ شود، تأکید کرد: اما تهدیدات دشمنان زودگذر و پوشالی است و قامت ایران برافراشته و تاریخ کشور مستحکم‌تر خواهد بود.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه باید از خودمان بپرسیم چرا مناطقی با این سطح غنی و دارای ظرفیت بالا توسعه پیدا نمی‌کنند، اظهار کرد: دولت‌ها مقصر نیستند و باید نگاه‌ها تغییر کند، چطور در کویر و یزد شاهد پیشرفت هستیم.

زینی وند گفت: باید از نخبگان‌ حمایت کنیم چرا که تخریب نخبگان به فرهنگی بد در این منطقه تبدیل شده است.

وی افزود: باید فرهنگ هم‌افزایی، حرمت گذاشتن به مدیران کارآمد و موفق در این استان نهادینه شود.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه توسعه با کارآفرینی اتفاق می‌افتد، عنوان کرد: توسعه با حمایت از نخبگان و بافرهنگ کار صورت می‌گیرد.

زینی وند خاطر نشان کرد: اگر مسئولان و نمایندگان همت کنند و کارآفرین به استان بیاورند و حمایت کنند شاهد توسعه استان خواهیم بود.

وی با تأکید بر اینکه باید فرش قرمز جلوی کارآفرینان پهن کنیم، بیان کرد: مدیران از سرمایه‌گذاران باید حمایت کنند چرا که این رویکرد تحول، توسعه و اشتغال ایجاد می‌کند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه نمایندگان به همراه استاندار باتجربه استان بخش خصوصی را باید موردتوجه قرار دهند، گفت: معنای دولت وفاق حضور مدیران متضاد نیست بلکه به معنای این است که زمینه کار برای کسانی که می‌خواهند کار کنند فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه با خط‌کش سیاسی در کار اجرایی فعالیت داریم،گفت:  وفاق در مدیریت این است که همه شایستگان ذیل گفتمان دولت قرار گیرند و کارآمدی بر مبنای شایستگی و تجارب موفق افراد مدنظر ما است.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: مردم‌داری، پاک‌دستی و داشتن انگیزه از مهم‌ترین ملاک‌ها در انتصابات دولت وفاق ملی است  و به مدیران باانگیزه در این شرایط کشور نیاز داریم.

معاون سیاسی وزیر کشور عشق، علاقه، ایمان و توجه به مردم را برای کار ضروری عنوان کرد و گفت: استانداران بر اساس این شاخص‌ها انتخاب شده‌اند و استاندارانی که تعیین می‌شوند با سوابق مشخص و بدون توجه به نگاه سیاسی و قومی آنها انتخاب شده‌اند.

به گفته زینی وند ملاک اصلی  انتخاب استانداران در دولت چهاردهم نگاه به گذشته، مردم‌داری، پاک‌دستی، دانش و انگیزه افراد است.

وی افزود: گرچه با نمایندگان و افراد مختلف برای تعیین استانداران مشورت می‌کنیم اما بر اساس شاخص‌های وزارت کشور عمل می‌کنیم و از انتصاب افراد سفارشی پرهیز می‌کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

*آیا می‌دانید*روشن ماندن یک لامپ 20 وات به مدت روزی 4 ساعت در یک ماه

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

35 هزار مجوز کسب‌وکار در لرستان صادر شد

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد

کاوشگر غار کنجی ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی دره خرم آباد در یونسکو را تبریک گفت

خیبر فقط تیم یک شهر نیست/ بلکه صدای یک ملت است

مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان

دره خرم‌آباد جهانی شد؛ دستاوردی بی‌بدیل برای میراث کهن لرستان

مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید

بازداشت اعضای یک گروه متخلف همراه تعدادی سهره طلایی در لرستان

ساعت اوج مصرف چیست و چه زمانی است؟

قدردانی مدیرعامل توانیر از اجرای موفق برنامه‌های مدیریت مصرف / تأکید بر ادامه اقدامات‌ اجرایی کنترل مصرف در روزهای گرم پیش رو

افزایش 17/5 درصدی اهدای خون در تاسوعا و عاشورای امسال؛شور حسینی و یاد شهدا حماسه‌ای از ایثار آفرید

المان «مرد آهنگر» و «مرد خراط» در بازار تاریخی بروجرد نصب شد

تداوم پویش «نذر طبیعت» در لرستان