آخرین مطالب

مدیرکل دیوان محاسبات استان لرستان:

دیوان محاسبات برای تحقق شعار سال در حوزه تولید و اشتغال اقدامات و برنامه های استان را رصد و کنترل می نمایند اجتماعی

دیوان محاسبات برای تحقق شعار سال  در حوزه تولید و اشتغال اقدامات و برنامه های استان را رصد و کنترل می نمایند

  بزرگنمایی:
مدیرکل دیوان محاسبات استان لرستان گفت: دیوان محاسبات برای تحقق شعار سال در حوزه تولید و اشتغال اقدامات و برنامه های استان را رصد و کنترل می نمایند.

به گزارش دیار مفرغ، برگزاری نشست جهاد تبیین در اداره کل دیوان محاسبات استان با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان برگزار شد.
 در این مراسم مظفر جمالی نژاد اظهار کرد: نیروهای مسلح خاصه بسیج و سپاه دستاوردهای عظیمی در تامین نظم و امنیت کشور و جهت دهی در منطقه داشته  و الگوپذیری در جهان امروز از آثار و برکات آن می باشد.
وی بخش مهمی از پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور در حوزه های اقتصاد ، فرهنگ، عمران و آبادانی، امنیت ، اقتدار  و  مدیریت بحران  در این برهه از تاریخ  را  مرهون تلاش و مجاهدت نیروهای مسلح  دانست  و بیان کرد ، تحقق وعده صادق ، صبر و استقامت جبهه مقاومت، حمایت جهانی و  به رسمیت شناختن فلسطین  در مجامع بین المللی  محصول نقشه راه روشن  انقلاب اسلامی  است که  در این خصوص بسیج و  سپاه پاسداران  نقش پیش برنده و محوری  دارد .
وی در ادامه با بیان و تبیین فعالیت‌ها و اقدامات نطارتی دیوان محاسبات در صیانت از بیت المال افزود،  برای ایجاد  شفافیت و برقراری انضباط در حوزه اقتصاد و مالیه عمومی  کشور، دیوان محاسبات  نقش مهمی دارد و  تلاش می کند با اقدامات  صیانت بخش خود در جهت  امید آفرینی ، ارتقاء و حفظ اعتماد  و سرمایه اجتماعی  عمل کند.
جمالی نژاد با بیان اینکه دیوان محاسبات برای نظم بخشی و  برقراری انضباط مالی و ایجاد شفافیت اقدامات موثری صورت انجام داده است عنوان کرد: امروز کارکنان دیوان محاسبات در دستگاه های اجرایی حضور موثر و پررنگی دارند و اجرای  به موقع ظرفیتهای قانونی از جمله قانون بودجه را به صورت مستمر رصد و پیگیری می نمایند .
وی افزود: دیوان محاسبات برای تحقق شعار سال  در حوزه تولید و اشتغال اقدامات و برنامه های استان را رصد و کنترل می نمایند، همچنین تحقق برنامه های  مصوب دولت و مصوبات سفرها ، تسهیل و تسریع  در جریان ورودی منابع  بودجه، کنترل مصارف بودجه،  بازدیدهای میدانی از طرح ها و پروژه ها، احصا و پیگیری انحرافات قانونی ، تقویت کنترلهای داخلی  و سامانه های  اطلاعاتی ،تهیه گزارشات تحلیلی و به موقع  جهت  تصمیم گیری در حوزه های تقنینی و اجرایی و عارضه یابی نظام مسائل استان و انعکاس به دستگاه های ذیربط  از دیگر برنامه ها و فعالیتهای دیوان محاسبات استان  است.
جمالی نژاد بیان کرد: مردمی کردن نظارت در سنوات اخیر جزء  سیاست های سنوات اخیر دیوان محاسبات  می باشد و  برای تحقق این مهم ، برقراری ارتباط و شنیدن صدای مردم از طریق سامانه 198، تشکیل  مجع نظارت  مردمی  در استان‌ها    در دستور کار قرار گرفته  و پاسخ دهی به استعلامات فنی ، نظارت مستمر بر هوشمندسازی و استقرار دولت الکترونیک ،  اجرای حسابداری تعهدی ،  حسابداری  واحد خزانه و صدور حواله الکترونیک ، حساب ذی‌نفع نهایی، اصلاح ساختار بودجه ، مولدسازی و تثبیت  دارایی های دولت و حفظ و صیانت از اموال دولت  بخش مهمی از برنامه ها و اولویت‌های  سالانه دیوان محاسبات است که چنانچه درست اجرا و  مدنظر قرار گیرد  علاوه بر رفع انحرافات و آسیب‌های احتمالی ، زمینه  اصلاح ساختار و ناترازی  بودجه را بیش از پیش فراهم می نماید .
سردار نعمت اله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان نیز در این دیدارضمن تقدیر و تشکر از زحمات دیوان محاسبات و اصلاحات به عمل آمده در حوزه مالی و محاسباتی ، نقش و اهمیت دیوان محاسبات در اصلاح امور و بهبود و کیفیت خدمات و طرح ها را بسیار با اهمیت شمردند.
 فرمانده سپاه استان اظهار کرد:  جمهوری اسلامی در حال قدرتمند شدن در صحنه های جهانی است و دشمنان به دنبال جلوگیری از تحقق این راهبرد هستند.
وی افزود: یکی از راهبردها و عملیات های سنگین دشمن کاهش مشارکت در انتخابات است،  در حالی که دولت سیزدهم خدمات شایانی را طی سه سال خدمت خود به مردم ارایه داده که قابل تحسین است و باید با بیان آنها در افزایش مشارکت تلاش کنیم. 
سردار باقری تصریح کرد: ما باید برای مقابله با اهداف دشمنان خدمات دولت را برای مردم بازگو کنیم چرا که مردم خدمات دولت شهید رییسی را لمس کردند و کارخانجات و  کارگران بسیاری در طول خدمت ایشان رفع مشکل شدند. 

وی گفت: دشمن در تلاش برای برچسب زنی به کاندیدهای انقلابی است و مردم باید در این خصوص هوشیار باشند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ما میراث‌دار خون شهدا هستیم

«لر آرنا» در آینده می‌تواند میزبان تیم ملی باشد

پیچیدن عطر گل های محمدی در گندمزارهای روستای طیان به همت بسیج سازندگی لرستان+فیلم

100 پروژه مخابراتی در لرستان بهره برداری شد

334 اثر به یازدهمین جشنواره رسانه‌های لرستان ارسال شد

ضریب نفوذ گاز در لرستان بالاتر از میانگین کشوری است

مرکز جامع اهدای خون بروجرد افتتاح شد

مسیرهای راهپیمایی 22 بهمن در لرستان اعلام شد

مشکلات اقتصادی کشور بدون کمک مردم حل نمی شوند

توصیه‌های مهم رئیس قوه قضاییه به مقامات قضایی در موضوع کارشناسی در پرونده‌ها

افتتاح مجتمع قضایی شهید آیت الله رئیسی خرم آباد

لرستان از پیشرفت نامتوازن رنج می‌برد

گزارش تصویری سفر رئیس قوه قضائیه به لرستان

تمام تلاش خود را معطوف داشته‌ایم که مشکلات معیشتی کارکنان دستگاه قضایی را برطرف کنیم.

درسفر به لرستان تلاش خواهیم کرد مشکلات حقوقی و قضایی این استان را بررسی و رفع کنیم

رادار پیشرفته مخاطرات هواشناسی در لرستان بهره‌برداری شد

المپیاد ورزشی کارکنان شهرداری خرم آباد به مناسبت گرامیداشت دهه فجر برگزار شد

آغاز فاز دوم مجتمع آبرسانی «سقای کربلا » در پلدختر

دبیرخانه دائمی سراب ها تشکیل می شود

مرگ 2 نفر در حادثه واژگونی خودرو در الیگودرز

پرداخت بیش از 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک کشاورزی استان لرستان در سال 1403

گزارش تصویری نواختن زنگ انقلاب اسلامی در دبستان پسرانه شاهد خرم اباد

علائم بیماری تب مالت را بشناسید

100پروژه مخابراتی در لرستان آماده بهره‌برداری شد

سرویس فیبر نوری تا منزل شرکت مخابرات لرستان درحال اجراست

سرمایه گذاری 30 میلیارد تومانی پگاه لرستان برای توسعه و تجهیز و نوسازی خطوط تولیدی

از برگزاری جشن ها و کاروان های شادی گرفته تا نمایشگاه انقلاب و پویش‌های مختلف

بهره برداری از 10 بوستان محله‌ای خرم آباد در دهه فجر

برگزاری جشن‌های انقلاب اسلامی در چهار هزار و 500 مدرسه لرستان

افتتاح و کلنگ‌زنی 1010 پروژه عمرانی و اقتصادی در لرستان همزمان با دهه فجر

دعوت مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان برای پیوستن بانوان دستگاه های اجرایی استان به پویش اهدای خون

بانوان بهترین مروجین فرهنگ اهدای خون در جامعه

3 انتصاب جدید در آموزش‌وپرورش لرستان صورت گرفت

960 نفرساعت دوره آموزشی مدیریت سبز در ادارات لرستان ارائه شد

نوری یزدان جایگزین اکبریان در شرکت آبفا لرستان شد

مجوز ایجاد 3 اقامتگاه بوم‌گردی در لرستان صادر شد

58 طرح کشاورزی لرستان در ایام دهه فجر افتتاح می‌شود

تهیه 41 نمونه بیولوژیک از گونه‌های جانوری در لرستان

افتتاح 34 طرح آموزشی دهه فجر در لرستان

دستگیری چهار گروه متخلف محیط زیستی در لرستان

اجرای بیش از 250 برنامه فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوانان در دهه فجر

برگزاری مسابقات دو و میدانی در رده های سنی مختلف

ظرفیت‌های گردشگری لرستان معرفی می‌شوند

انجام عمل جراحی استثنایی ترمیم مثانه از روده توسط جراح لرستانی

ضرورت افزایش سهم آموزش و‌پرورش در بودجه کشور

سامانه جدید روابط کار کشور به صورت آزمایشی در لرستان راه اندازی شد

سوخت مورد نیاز 460 سورتی پرواز در لرستان تامین شد

پذیرش دانشجوی جدید در دانشگاه علمی کاربردی لرستان آغاز شد

طرح آبرسانی به 6 روستای لرستان آماده بهره برداری است

اصناف متخلف لرستان 75 میلیارد ریال جریمه شدند