آخرین مطالب

دبیر اجرایی همایش ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم:

ایجاد فضای گفتمان علمی از دستاوردهای همایش خواهد بود فرهنگی

ایجاد فضای گفتمان علمی از دستاوردهای همایش خواهد بود

  بزرگنمایی:
دبیر اجرایی همایش ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم گفت:ایجاد فضای گفتمان علمی از دستاوردهای همایش خواهد بود.

به گزارش دیار مفرغ، دبیر اجرایی همایش ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در گفت و گو با کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی همایش با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بزرگ، ایجاد فضای گفتمان علمی و تحقیقاتی را از دستاوردهای مهم و تاثیر گذار در زمینه برگزاری این همایش در این استان دانست.
دکتر پدرام با بیان اینکه در فضای علمی قبل از کرونا سعی و تلاش این بوده که حرکتی با توجه به پنانسیل و ظرفیت استان انجام پذیرد افزود: در اوایل سال 98 روند و هسته ای تحت عنوان هسته تحقیقات بیولوژیک و بیوتروریسم در بسیج دانشجویی شکل گرفت و به تبع آن تحقیقاتی در زمینه تهدیدات زیستی صورت گرفت و زمانی که همه گیری کرونا  این روند تحقیقاتی ادامه پیدا کرد.
وی اضافه کرد: مطالعات ادامه پیدا کرد، مقالاتی در حوزه کرونا با عنوان ایجاد روش هایی جهت تشخیص ژنوم ویروس کرونا انجام شد، حتی ثبت اختراعی هم در این حوزه خصوصا در حوزه استخراج میکرو RNA  ویروسها صورت گرفت و  به دنبال آن ،گفتمان بیوتروریسم شکل گرفت و همایش هایی هم با عنوان پیش رویدادهایی نظیر همایش های دانشجویی در سالهای گذشته شکل گرفت.
دبیر اجرایی این همایش با بیان اینکه:  در بسیج دانشجویی و سطح دانشگاه پس از آن به ایده ای رسیدیم که ضروری است  این گفتمان به شکل وسیع تری ادامه یابد تصریح کرد:  بی شک  این رویداد مهم  علاوه بر اینکه حرکت روبه جلوی فضای علمی استان را در پی داشته خواهد داشت پتانسیل های علمی و پژوهشی موجود در رشته کشاورزی، بیولوژیک و رشته های پزشکی را نیز  مورد توجه قرار می دهد.
دکتر پدرام اضافه کرد: ما درآینده  به دنبال راه اندازی مرکز تحقیقاتی دانشجویی بیوتروریسم هستیم که این رشته های مرتبط در این حوزه بتوانند در حوزه های علمی مختلف وارد شوند و سوژه ها و طرح های عملیاتی را  در اختیار مراکزی همچون  پدافند غیر عامل یا معاونت های دفاع زیستی سپاه پاسداران قرار دهند تا این مراکز بتواند مسایل  بررسی و مورد مطالعات تحقیقاتی قرار دهند.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم مقالات و همایش های جدیدی رو در این حوزه بررسی و مورد پیگیری قرار بگیرد و دستاوردهای علمی آن جهت بهره برداری در اختیار  دستگاههای اجرایی قرار بگیرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص برگزاری همایش تصریح کرد: با دانشگاههای مختلف در سطح کشور و دستگاههای اجرایی استان مکاتبه شده، مجوز ISC گرفته شده و سعی هم شده از تمام ظرفیت های دستگاههای اجرایی و دانشگاههایی بتونیم استفاده کنیم.
دکتر پدرام یادآور شد: اساتید علمی از سطح کشور برای همایش دعودت شده اند اساتیدی  همچون پروفسور فضیلتی دانشگاه اصفهان، و سایر اساتید مجرب از داخل استان و سراسر کشور که در این حوزه هستند که در این همایش شرکت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه هماهنگی های  بسیاری در برگزاری این همایش صورت گرفته  اظهار داشت: تلاش بر این است  لرستان به عنوان قطب فضای علمی شناخته شود و زمینه رشد و توسعه هر چیه بیشتر سرمایه گذاری با توجه به شناخت ظرفیت ها و پتانسیل های این استان صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: بی شک ما در برگزاری این رویداد ملی  نیازمند یک فهم واحد و دید مشترکی هستیم برای این موضوع که همه دستگاهها احساس مسئولیت کرده و به این موضوع واقف باشند که دانش بنیان کردن در حوزه های مختلف می تواند علاوه بر اسنکه در زمینه اقتصاد استان راهگشا بوده و در حوزه ها و بخش های تخصصی و علمی استان  نیز موثر واقع شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بازدید معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور از غرفه کارآفرینان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای لرستان به مناسبت هفته ملی مهارت

موشن گرافی/برق همیشه هست… اگه با هم باشیم

طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» گامی برای مقابله با سوداگری و توسعه اقتصادی لرستان

کارنامه درخشان انتقال خون لرستان/ از افتتاح بزرگترین مرکز غرب کشور تا رسیدن به شاخص اروپایی

کسب رتبه سوم کشوری مخابرات منطقه لرستان در بین استان‌های همتراز در سال 1403

میعادگاه عاشقان در عمود 1399؛ اعلام آمادگی موکب «عاشقان اباعبدالله(ع)» لرستان برای خدمت به زائران اربعین

تاثیر قلم‌ خبرنگاران در امر خیر مدرسه‌سازی

پویش قلم های مدرسه ساز در خرم آباد برگزار می شود

32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست

هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری اینترنتی به بهانه ثبت‌ نام اربعین

بابا برقی و کامی نوری

بانک کشاورزی برگزار می‌کند: جشنواره نقد سبز با رویکرد «نقد منصفانه، پیشنهاد سازنده

اعزام کاروان حمل و نقل عمومی خرم‌آباد به مرز مهران

ارتقای سرویس ADSL به VDSL مشترکین برخی از مناطق شهرستان خرم آباد

مشکلات بوجود آمده توسط استخراج غیر قانونی رمز ارز

توسعه صادرات فرآورده های خام دامی جز اولویت های اداره کل دامپزشکی استان لرستان

150 نقطه بحرانی حریق در سطح جنگل‌ها و مراتع لرستان شناسایی شد

آسفالت شهرک زاگرس خرم‌‌آباد در چند فاز اجرایی می‌شود

مهلت ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده بهار 1404 تمدید شد

عملیات آبخیزداری در سطح یک میلیون هکتار اراضی لرستان اجرا می‌شود

بابا برقی و کامی نوری

گستردگی چتر حمایتی تامین اجتماعی برای 770 هزار لرستانی

کاشت 500 هکتار از مزارع نخود دلفان به‌صورت مکانیزه

اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی امروز واریز می‌شود

صیانت از دارایی‌های دولت نیازمند مستند سازی و ثبت کامل اموال دستگاههای اجرایی در سامانه سادا است

سواد خودمراقبتی، حیاتی ترین گام حفظ سلامت روانی و جسمی افراد است

هدیه همراه اول به مردم لرستان به مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

حسابرسی تراکنش‌های بانکی با مبالغ بالا در لرستان آغاز شد

موشن گرافی| راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در خانه

آرامش روانی کودکان شهدا؛ هدف مشترک کانون پرورش فکری و امور بانوان لرستان

کمبود بذر و کود در لرستان

ایمن‌سازی راه‌ها و تسهیل جابه‌جایی زائرین اربعین در لرستان

توقیف ظروف ملامین غیر استاندارد در لرستان

عدم جذب به‌ موقع منابع مالی علاوه بر ناکارآمدی ، اعتماد و رضایت عمومی را کاهش می دهد

عرضه خارج از شبکه هزار قرص نان در سلسله و پلمب نانوایی متخلف

انیمیشن بابا برقی و کامی روشن

*آیا می‌دانید*روشن ماندن یک لامپ 20 وات به مدت روزی 4 ساعت در یک ماه

دستگیری عامل ارعاب فضای مجازی در خرم‌آباد

قدردانی انجمن مفاخر معماری ایران از ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد/ سال 1406 را به نام «سال لرستان» نامگذاری خواهیم کرد

انبار احتکار 18 تن گندم در دلفان کشف شد

قصاب متخلف بروجردی به 4 ماه حبس محکوم شد

35 هزار مجوز کسب‌وکار در لرستان صادر شد

«گنبد رصدی» در مرکز علوم و نجوم کانون پرورش فکری لرستان نصب شد

کاوشگر غار کنجی ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی دره خرم آباد در یونسکو را تبریک گفت

خیبر فقط تیم یک شهر نیست/ بلکه صدای یک ملت است

مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند

ثبت جهانی دره خرم‌آباد؛ مهر تأیید جهان بر اصالت تمدن لرستان

دره خرم‌آباد جهانی شد؛ دستاوردی بی‌بدیل برای میراث کهن لرستان

مصادیق پرمصرفی برق را گزارش دهید، جایزه بگیرید

بازداشت اعضای یک گروه متخلف همراه تعدادی سهره طلایی در لرستان