آخرین مطالب

معیشت کارکنان انتظامی از دغدغه های انتظامی کشور است اجتماعی

معیشت کارکنان انتظامی از دغدغه های انتظامی کشور است

  بزرگنمایی:
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با نماینده ولی فقیه گفت: یکی از دغدغه ها و مسائلی که در انتظامی کشور که ما با آن روبرو بودیم و حضرت آقا هم خیلی تاکید داشتند معیشت همکاران است.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با نماینده ولی فقیه گفت: یکی از دغدغه ها و مسائلی که در انتظامی کشور که ما با آن روبرو بودیم و حضرت آقا هم خیلی تاکید داشتند معیشت همکاران است.
به گزارش دیار مفرغ، سردار احمد رضا رادان روز سه شنبه در دیدار با حجت الاسلام والمسلین "احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه خرم آباد با تاکید بر بهبود وضع معیشتی کارکنان ، اظهار کرد: ما خدمت حضرت آقا رسیدیم عرض کردم که ما از نادر سازمان های مسلحی هستیم کمترین منزل سازمانی را داریم.

 وی افزود: تلاش داریم در فراجا در مسیر جلب رضایت خدا و مردم قدم برداریم و شأن و منزلت همکاران را افزایش دهیم تا یک پلیس مقتدر و در تراز انقلاب اسلامی پرورش و تربیت داده شود.

 فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: از زمانی که کار را در انتظامی شروع کردیم، نهضت ساخت 100 هزار خانه سازمانی در سطح کشور را در دستور کار قرار دادیم که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز بر این موضوع تاکید داشتند.

 سردار رادان در ادامه با اشاره به سهم 1650 واحدی  استان لرستان در خانه های سازمانی خاطرنشان کرد: در تاریخ انتظامی چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب بی سابقه بوده است؛ اما انتظار داریم با محوریت نماینده ولی فقیه در استان و کمک استاندار، شهردار و اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی با سرعت عمل کافی، این کار دنبال و با تلاش سردار الهی که در موضوع انتظامی و تعامل با مردم و سازمان ها موفق عمل کردند این موضوع نیز به نتیجه برسد.

 فرمانده کل انتظامی کشور گفت: استان لرستان از استان هایی است که بنده با رزمنده ها و همکاران خاطرات زیادی در زمان جنگ و در زمان ماموریت های مختلف در استان های مختلف داشتم و سهم شهدای استان هم در انتظامی سهم قابل توجه است و این به واسطه اینکه در استان های دیگر ماموریت می پذیرد.

وی با اشاره به نقش لرستانی ها در ایجاد امنیت کشور گفت: وقتی می خواهیم نقش را بررسی کنیم بایستی  یک تجربه و یک پیامد را بسنجیم تا نقش را بدانیم ، تجربه من اینجا می گوید که بچه های لرستان خودشان را محدود به منطقه لرستان نکردند و همه جاهای کشور را به عنوان وطن دانسته و ماموریت انجام می دهند و سهم انتظامی هم ما الان در اکثر استان ها که ماموریت پذیر و مامور پذیر هستند از بچه های لرستان هستند و شاهد مدعایش هم اینکه سهم شهدای استان زیاد است و منطقه قابلیت جذب فراوانی دارد و اشتیاق به جذب هم هست که مایه افتخار است .

 سردار رادان به کنترل مجرمان سابقه دار با پابند و دستبند الکترونیک اشاره کرد و گفت: با موافقت ریاست قوه قضائیه قرار شده تا افرادی که سه بار سابقه سرقت داشته و دستگیر شده اند و یا اینکه محکومیت در این زمینه داشته اند (3 سابقه) در طول 10 سال با دستبند و پابند الکترونیکی کنترل شوند در چند استان و بعد از آن  در سطح کشور بیشتر انجام  خواهد گرفت تا مردم طعم آرامش را بیشتر حس کنند.

وی در پایان با اشاره به این که استان لرستان استانی است که به واسطه داشتن مردمی خوب مشکلات امنیتی انتظامی که دارد قابل حل شدن است گفت: امشب در جلسه ای که با همکاران خواهیم داشت وضیعت انتظامی و امنیتی استان را بررسی کرده و سعی خواهیم کرد در این حوزه به انتظامی استان کمک کنیم انشاءالله.

 در ادامه نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: انتظامی کشور در ایجاد امنیت و در زندگی مردم کارنامه ممتاز و درخشانی دارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

کارگروه تحول دانشگاه فرهنگیان کلید خورد؛ کمبودها زیر ذره‌بین مسئولان

مشارکت مردم، کلید پایداری شبکه برق در تابستان است

پیگیری نماینده خرم‌آباد و چگنی برای احداث سالن همایش‌های فرهنگی در سراب‌دوره

رزمایش غیور مردان بسیجیِ عشایر غرب کشور+تصاویر

افتتاح 323 پروژه مخابراتی در لرستان طی هفته ارتباطات

130 میلیارد ریال برای درمان زوج های نابارور لرستان هزینه شد

حمایت از طراحان محلی برای توسعه صنعت پوشش ضروری است

نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد گشایش یافت

هفت مگاوات برق مشترکان اداری لرستان باید از نیروگاه خورشیدی تامین شود

ناترازی برق ریشه در گذشته دارد/ آماده تصویت قانون برای مبارزه با استخراج رمزارزهای غیرمجار هستیم

نظارت بر اجرای مصوبه تأمین 20 درصدی برق دستگاه‌های اجرایی

7 گروه متخلف زیست‌محیطی در لرستان دستگیر شدند

موردی از بیماری تب «کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

لرستان در این دوره بیش‌ترین سهمیه اهدای جهیزیه‌ به زوج های جوان را به خود اختصاص داد

نقش بی‌بدیل گروه‌های جهادی در خدمت‌رسانی به محرومان/ضرورت رفع محرومیت در مناطق کم‌برخوردار

گزارش تصویری اهدای 1000 سری جهیزیه و 68 ویلچر برقی به مددجویان

تأمین 70 درصد برق مورد نیاز صنایع لرستان با صرفه‌جویی مشترکان عمومی

مجوز صادرات مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لرستان صادر شد

جاعلان مهر ادارات دولتی و غیردولتی در سلسله دستگیر شدند

مردم را به کاشت گیاهان ممنوعه تشویق نکنید

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

انهدام 2 باند سرقت مسلحانه در لرستان / با مجرمان با قاطعیت برخورد می‌کنیم+فیلم

مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده به همراه دو توله در اشترانکوه+فیلم

رهاسازی ٩ سنجاب ایرانی با مشارکت مردمی+فیلم

طلوع بندگی در دل کوچک‌ترین پروانه‌ها؛ جشن عبادت و بندگی دختران+تصاویر

برگزاری نشست علمی «زبان فارسی، هویت ملی اقوام ایرانی» در خرم‌آباد

تغییر مدیریتی در لرستان سرآغازی بر استمرار موفقیت‌ها و ارتقای جایگاه ورزش استان

با برنامه آمده‌ام / از ورزش همگانی تا خیبر، همه حوزه‌ها را جدی می‌گیرم

ماینرهای غیرمجاز در بروجرد کشف شدند

پروازهای زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

گفتمان مشترک خانواده و مدرسه رمز تحول واقعی است

ظرفیت تولید برق پراکنده در لرستان 48 مگاوات است

خرید تضمینی گندم در لرستان از پلدختر آغاز شد

تفویض اختیار مصرف برق به استان‌ها گامی موثر در کنترل بحران انرژی است

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ، کرمانشاه چهار کشته بجا گذاشت

وجود 112 رسانه‌ چاپی در لرستان/ توزیع آگهی های دولتی بدون میم الف عدم شفافیت در هزینه های قانونی است

لرستان میزبان نخستین رویداد مشاغل خانگی

امنیت و تامین نیازهای مردم به کار و تلاش بستگی دارد

از لرستان تا سراسر کشور؛ طرح موفق سلامت دهان به زودی ملی می‌شود/ مسواک‌زدن تحت نظارت؛

فراخوان ثبت نام تعاونی‌های برتر در لرستان

11 هکتار اراضی کشاورزی و مراتع جنگلی لرستان طعمه حریق شد

پهنای باند اینترنت مخابرات لرستان به 80 گیگابایت افزایش یافت

آماده‌باش 195 حوزه امتحانی؛ لرستان مهیای برگزاری آزمون‌های نهایی شد

6 میلیون و 400 هزار قطعه‌ جوجه‌ریزی در مرغداری‌های لرستان انجام شد

نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد، به همت استاندار لرستان، انجام می‌شود

90 درصد درخواست مردم از نمایندگان لرستان مطالبه گری شخصی است/ عدم مطالبه گری درست از دلایل توسعه نیافتگی لرستان است

بسیج سازندگی نهادی‌ امیدآفرین / بسیج سازندگی موجب آبادانی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام شده است

افزایش 25 درصدی مصرف برق در لرستان نسبت به سال گذشته

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و تغییر ساعت کاری ادارات لرستان تا پایان شهریور

وعده جدی برای پایان انتظار مردم/ پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود