آخرین مطالب

دروازبان تیم ملی فوتبال ایران سفیر حامی بیمه سلامت لرستان شد اجتماعی

دروازبان تیم ملی فوتبال ایران سفیر حامی بیمه سلامت لرستان شد

  بزرگنمایی:
طی حکمی ابراهیم میرزاپور دروازبان اسبق تیم ملی فوتبال ایران بعنوان سفیر حامی بیمه سلامت استان لرستان منصوب شد.

طی حکمی ابراهیم میرزاپور دروازبان اسبق تیم ملی فوتبال ایران بعنوان سفیر حامی بیمه سلامت استان لرستان منصوب شد.
به گزارش دیار مفرغ،صبح امروز طی حکمی از سوی دکتر محسن اسدبیگی مدیرکل،ابراهیم میرزاپور دروازبان اسبق تیم ملی فوتبال ایران و مربی خیبر خرم آباد بعنوان سفیر حامی بیمه سلامت استان لرستان منصوب شد.
در متن حکم آمده است:"خدمت به ملت بزرگ ایران اسلامی در هر عرصه ای افتخاری بزرگ و شایسته تکریم است، اینک که در کشورعزیزمان یکی از موضوعات مهم بحث نظام سلامت می باشد، نقش فعالان ورزشی، اجتماعی و عاشقان این مرز و بوم در جهت فرهنگسازی  و تبیین موضوعات مهم سلامت فوق العاده حائز اهمیت است.
از آنجا که بیش از 50 درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت می باشند نقش بی‌بدیل سازمان بیمه سلامت در اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پر رنگ بوده و زمینه تحقق اهداف بلندی چون عدالت محوری ، ارتقاء سطح کیفیت در ارائه خدمات سلامت ، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان ، رفع همپوشانی بیمه ای و بسط ، گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع و رایگان نمودن حق بیمه 5 دهک درآمدی پایین جامعه در سراسر کشور را فراهم کرده است. 
با توجه به توانمندی‌های شایسته و روحیه بالای ورزشی جنابعالی و تلاش برای ارائه خدمات گسترده این سازمان  در سطح کلان، لذا به موجب این ابلاغ جنابعالی را به عنوان "سفیر حامی بیمه سلامت" منصوب می نمایم.
توفیق روز افزون جنابعالی را در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) از خداوند منان خواستارم."
دکتر محسن اسدبیگی مدیرکل بیمه سلامت لرستان در این مراسم، گفت: استفاده از ظرفیت شخصیت‌های محبوب ورزشی در تبیین ارائه خدمات رایگان به مردم زمینه ساز فرهنگ سازی و الگو برداری نسل جوان از آنان خواهد شد و امید است این مسئله مثمر ثمر واقع شده و با استمداد از ظرفیت‌های مختلف دست به دست هم داده و بتوانیم در راستای  خدمات رسانی به بیمه شدگان تاثیرگذار باشیم.
ابراهیم میرزاپور دروازبان اسبق تیم ملی ایران نیز در ادامه ضمن قدردانی از حسن توجه اداره کل بیمه سلامت لرستان اظهار داشت: به عنوان یک لرستانی افتخار می‌کنم که بتوانم گامی در راستای حفظ سلامت مردم استانم بردارم.
مربی تیم فوتبال خیبر خرم آباد با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات سلامت به مردم خواهم کرد، افزود: لرستان یک استان محروم است و مردم ولایتمدار آن نیاز به توجه و حمایت دارند و با توجه به خدمات خوب و رایگان بیمه سلامت در این زمینه برای اطلاع رسانی بیشتر به مردم تلاش خواهم کرد. 
گفتنی است، "ابراهیم میرزاپور" دروازبان اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان زاده 25 شهریور 1357 در شهرستان معمولان لرستان و سابقه عضویت در تیم‌های فجر خرم‌آباد، فولاد خوزستان، استقلال اهواز، استیل‌آذین، سایپا،پیکان قزوین و شهرداری تبریزرا در کارنامه خود دارد. 
وی با فولاد خوزستان در سال 1384 توانست قهرمان لیگ برتر شود و با استقلال اهواز مقام پنجم را کسب کرد و در سال 1383 در جام ملتهای آسیا با تیم ملی مقام سوم و سال بعد با برد بحرین مستقیم به جام جهانی 2006 آلمان صعود کرد. در جام جهانی 2006 آلمان او در این مسابقات به عنوان دروازه‌بان اول تیم ملی فوتبال ایران در سه مسابقه ایران با مکزیک، پرتغال و آنگولا به میدان رفت.
وی در عرصه مربیگری در سال 95-94 مربی دروازبان ها تیم فوتبال پاس همدان،در سال 96-95 مربی دروازبان ها تیم فوتبال گل گهر، در سال98-97 مربی تیم فولاد خوزستان، در سال 99-98 مربی دروازبان ها تیم پیکان و از سال 99 تاکنون بعنوان مربی دروازبان ها تیم خیبر خرم آباد فعالیت دارد.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رزمایش غیور مردان بسیجیِ عشایر غرب کشور+تصاویر

افتتاح 323 پروژه مخابراتی در لرستان طی هفته ارتباطات

130 میلیارد ریال برای درمان زوج های نابارور لرستان هزینه شد

حمایت از طراحان محلی برای توسعه صنعت پوشش ضروری است

نخستین جشنواره ملی مد و لباس زاگرس در خرم‌آباد گشایش یافت

هفت مگاوات برق مشترکان اداری لرستان باید از نیروگاه خورشیدی تامین شود

ناترازی برق ریشه در گذشته دارد/ آماده تصویت قانون برای مبارزه با استخراج رمزارزهای غیرمجار هستیم

نظارت بر اجرای مصوبه تأمین 20 درصدی برق دستگاه‌های اجرایی

7 گروه متخلف زیست‌محیطی در لرستان دستگیر شدند

موردی از بیماری تب «کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

لرستان در این دوره بیش‌ترین سهمیه اهدای جهیزیه‌ به زوج های جوان را به خود اختصاص داد

نقش بی‌بدیل گروه‌های جهادی در خدمت‌رسانی به محرومان/ضرورت رفع محرومیت در مناطق کم‌برخوردار

گزارش تصویری اهدای 1000 سری جهیزیه و 68 ویلچر برقی به مددجویان

تأمین 70 درصد برق مورد نیاز صنایع لرستان با صرفه‌جویی مشترکان عمومی

مجوز صادرات مشتقات نفتی در منطقه ویژه اقتصادی لرستان صادر شد

جاعلان مهر ادارات دولتی و غیردولتی در سلسله دستگیر شدند

مردم را به کاشت گیاهان ممنوعه تشویق نکنید

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

انهدام 2 باند سرقت مسلحانه در لرستان / با مجرمان با قاطعیت برخورد می‌کنیم+فیلم

مشاهده یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده به همراه دو توله در اشترانکوه+فیلم

رهاسازی ٩ سنجاب ایرانی با مشارکت مردمی+فیلم

طلوع بندگی در دل کوچک‌ترین پروانه‌ها؛ جشن عبادت و بندگی دختران+تصاویر

برگزاری نشست علمی «زبان فارسی، هویت ملی اقوام ایرانی» در خرم‌آباد

تغییر مدیریتی در لرستان سرآغازی بر استمرار موفقیت‌ها و ارتقای جایگاه ورزش استان

با برنامه آمده‌ام / از ورزش همگانی تا خیبر، همه حوزه‌ها را جدی می‌گیرم

ماینرهای غیرمجاز در بروجرد کشف شدند

پروازهای زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم آباد ادامه دارد

گفتمان مشترک خانواده و مدرسه رمز تحول واقعی است

ظرفیت تولید برق پراکنده در لرستان 48 مگاوات است

خرید تضمینی گندم در لرستان از پلدختر آغاز شد

تفویض اختیار مصرف برق به استان‌ها گامی موثر در کنترل بحران انرژی است

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ، کرمانشاه چهار کشته بجا گذاشت

وجود 112 رسانه‌ چاپی در لرستان/ توزیع آگهی های دولتی بدون میم الف عدم شفافیت در هزینه های قانونی است

لرستان میزبان نخستین رویداد مشاغل خانگی

امنیت و تامین نیازهای مردم به کار و تلاش بستگی دارد

از لرستان تا سراسر کشور؛ طرح موفق سلامت دهان به زودی ملی می‌شود/ مسواک‌زدن تحت نظارت؛

فراخوان ثبت نام تعاونی‌های برتر در لرستان

11 هکتار اراضی کشاورزی و مراتع جنگلی لرستان طعمه حریق شد

پهنای باند اینترنت مخابرات لرستان به 80 گیگابایت افزایش یافت

آماده‌باش 195 حوزه امتحانی؛ لرستان مهیای برگزاری آزمون‌های نهایی شد

6 میلیون و 400 هزار قطعه‌ جوجه‌ریزی در مرغداری‌های لرستان انجام شد

نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد، به همت استاندار لرستان، انجام می‌شود

90 درصد درخواست مردم از نمایندگان لرستان مطالبه گری شخصی است/ عدم مطالبه گری درست از دلایل توسعه نیافتگی لرستان است

بسیج سازندگی نهادی‌ امیدآفرین / بسیج سازندگی موجب آبادانی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام شده است

افزایش 25 درصدی مصرف برق در لرستان نسبت به سال گذشته

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و تغییر ساعت کاری ادارات لرستان تا پایان شهریور

وعده جدی برای پایان انتظار مردم/ پروژه برج‌های دوقلو امسال فعال می‌شود

تعداد 8 هزار خدمت درمانی رایگان در لرستان انجام می شود

فعالیت 877 ماما در لرستان / مامایی جزو کارآمدترین رشته‌ها

نقره‌داغ قاچاقچی کولر گازی در لرستان