روایت عشق معلمان لرستانی به تدریس در روزهای کرونایی
چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400 - 19:15:55
 به گزارش دیار مفرغ، اگر می‌گویند "معلمی" شغلی متفاوت است، اگر می‌گویند با روح و روان دانش آموزان سروکار دارد، مصادیق آن را تا به امروز بارها روایت کرده‌ایم، همانی که سرش را می‌تراشد تا با دانش‌آموز سرطانی‌اش همدردی کند، همانی که خودش را سپر دانش‌آموزانش در برابر شعله‌های آتش می‌کند تا او بسوزد اما شاگردانش آسیبی نبینند...
کم نیست جلوه‌های ایثار و انسانیتی که معلمان در کلاس‌های درس رقم می‌زنند و حالا در روزگار کرونایی باز هم معلمان همان مصداق "غوغای بی‌هیاهو" هستند که در تلاش برای آموزش فرزندان این سرزمین هستند تا مبادا کرونا جریان آموزش را متوقف کند و در این میان یک‌بار دیگر به‌فراخور زمان و موقعیت هر معلمی در برابر دانش‌آموزانش صحنه‌های زیبایی از ایثار را رقم می‌زند.
معلمان در دوره شیوع ویروس کرونا با وجود تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی، عاشقانه و متعهدانه آموزش را به خانه‌ها بردند تا سهم دانش‌آموزان از کرونا به جای اضطراب، شوق یادگیری و ارتباط با همکلاسی باشد
کار کردن با سیستم آموزشی هوشمند چون رایانه، لپ تاپ  و گوشی همراه در راستای آموزش مجازی به دانش آموزان آن هم در ساعات طولانی ، سلامت معلمان را نیز به خطر انداخته است.
دشواری کار معلمان در این وضعیت سخت کرونایی حتی در زندگی خانوادگی آنان  نیز تاثیر گذاشته است زیرا این افزایش ناخواسته آموزشی سبب شده تا ساعت کمتری در کنار اعضای خانواده و ارائه خدمات به آنان باشند.
معلمان لرستانی  در کنارفرآیند سخت آموزش درفضای مجازی حتی از کمک کردن به دانش آموزان بی بضاعت کلاس خود و مدارس استان غافل نشده اند و با تهیه گوشی همراه هوشمند و یا تبلت بستر پیوستن و حضوردانش آموزان درکلاس های درس مجازی در شبکه آموزشی شاد را فراهم آورده اند که این ایثارشان نیز جلوه ای دیگراز شغل مقدس معلمی را به نمایش می گذارد که همچنان این موج مهر و نیکوکاری ادامه دارد.
این وظیفه‌شناسی معلمان لرستان  موجب شده تا امروز با وجود ویروس کرونا  شاهد خدمات ارزنده‌ و همراه با خلاقیت از این قشر فداکار و ایثارگر باشیم.
نمونه بارز آن فرزانه علیخانی، از معلمان دلسوز  لرستانی که با دریافت وام اقدام به خریداری 15 تبلت برای دانش‌آموزان مناطق محروم کرد.
همچنین  فریبا کوشکی، معلم پایه اول و دوم دبستان آزادگان چاه شوره از توابع منطقه طرهان در دوران کرونا که مدارس تعطیل شد، کلاس‌های حضوری را برقرار کرد.
 معلمان از جمله اقشار زحمت‌کشی هستند که در این روزها، کاری کرده‌اند تا هر خانه یک مدرسه باشد اگر پیش از شیوع کرونا ساعت‌های تدریس آن‌ها محدود بود، امروز در ساعت‌های مختلف روز مشغول تدریس هستند.
تا اینجا به این نتیجه رسیدم که تاکنون بعضی از مردم بر این باورند که کار معلمان نسبت به گذشته کمتر شده است و این اثر کرونا بر اذهان عمومی است؛ ولی به نظر من که کار معلمان با حقوق ثابت دو برابر شده است. تنها قشری که زکات علم را می‌پردازند معلمان هستند.






http://diarmafrag.ir/fa/News/5937/روایت-عشق-معلمان-لرستانی-به-تدریس-در-روزهای-کرونایی
بستن   چاپ