رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان
32 درصد تصادفات در استان ناشی از عدم توجه به جلواست
چهارشنبه 8 مرداد 1404 - 15:20:14

به گزارش دیار مفرغ، سرهنگ کریم فاخری روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به اهمیت بالای نقش مشارکتی مردم در بالا بردن فرهنگ ترافیک جامعه، خاطرنشان کرد: بدون تردید همکاری و هم‌افزایی سایر سازمان‌ها و ارگان‌ها، علاوه‌بر ایجاد تعامل و ارتباط تنگاتنگ با پلیس در نهادینه شدن فرهنگ صحیح رانندگی در میان شهروندان نقش مهمی خواهد داشت.

فاخری افزود: 32 درصد تصادفات فوتی در نتیجه عدم توجه به جلو بوده که عواملی مانند استفاده از تلفن همراه ، خوردن و آشامیدن و موارد دیگری تاثیر داشته است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی لرستان اظهار داشت: برابر اعلام پزشکی قانونی امسال تصادفات فوتی در استان 30 درصد کاهش داشته است، اما بیشترین علل تصادفات درون شهری لرستان ناشی از عدم توجه به جلو است.

وی ادامه داد: بستن کمربند ایمنی یکی از مهم‌ترین اقدامات حفاظتی است که رانندگان و سرنشینان خودرو‌ها می‌توانند برای کاهش خطرات ناشی از تصادفات انجام دهند. این اقدام ساده، تأثیرات بزرگی بر کاهش تعداد و شدت تصادفات دارد و می‌تواند به شکل قابل توجهی از مرگ و میر‌ها و صدمات جدی در حوادث رانندگی جلوگیری کند.

وی با تاکید بر لزوم بستن کمربندی ایمنی بیان کرد: 420 هزار دستگاه خودرو در لرستان شماره گذاری شده که 320 هرار خودرو در خرم آباد در رفت و آمد هستند که خیابان های مرکز استان ظرفیت پاسخگویی به این حجم رفت و آمد خودرو را ندارد


http://diarmafrag.ir/fa/News/15294/32-درصد-تصادفات-در-استان-ناشی-از-عدم-توجه-به-جلواست
بستن   چاپ