پیگیری نماینده خرم‌آباد و چگنی برای احداث سالن همایش‌های فرهنگی در سراب‌دوره
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 15:10:33

به گزارش دیار مفرغ، دکتر رضا سپهوند، عضو کمیسیون انرژی و رئیس فراکسیون توسعه و پیشرفت ملی و منطقه‌ای متوازن مجلس، در این دیدار بر ضرورت افزایش بودجه برای تکمیل هنرستان هنرهای زیبای خرم‌آباد تأکید کرد و خواستار تسریع در احداث و تجهیز سالن‌های همایش‌های فرهنگی و هنری در شهرهای خرم‌آباد و سراب دوره شد.

وی با اشاره به نقش مؤثر هنر در تعالی فرهنگی و اجتماعی، بیان داشت:زیرساخت‌های فرهنگی در لرستان با کمبود جدی مواجه‌اند و تکمیل این پروژه‌ها می‌تواند موجب شکوفایی استعدادهای بومی و ایجاد فضای مناسب برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری شود.

تاکید بر حمایت از خبرنگاران و هنرمندان لرستانی

در بخش دیگری از این دیدار، دکتر سپهوند با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی فعالان رسانه‌ای و هنری استان، خواستار توجه ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به خبرنگاران و هنرمندان لرستانی شد.

وی گفت:با توجه به نبود صنایع بزرگ و حامیان مالی در استان، فعالان حوزه رسانه و فرهنگ در لرستان از امتیازاتی مانند رپرتاژ خبری، حمایت‌های مالی و بودجه فرهنگی محروم مانده‌اند و در مقایسه با همتایان خود در سایر استان‌ها، با مشکلات بیشتری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در پایان از وزیر ارشاد خواست که اقدامات ویژه و هدفمندی برای جبران این محرومیت‌ها و توانمندسازی جامعه فرهنگی لرستان در دستور کار قرار گیرد.


http://diarmafrag.ir/fa/News/15156/پیگیری-نماینده-خرم‌آباد-و-چگنی-برای-احداث-سالن-همایش‌های-فرهنگی-در-سراب‌دوره
بستن   چاپ