مدیرکل بنیاد شهیدوامور ایثارگران لرستان:
شهدای گمنام به تاسی از حضرت فاطمه گمنام ماندند
چهارشنبه 14 آذر 1403 - 14:28:05
|
|
به گزارش دیار مفرغ، حجت الاسلام والمسلمین دکتر هبتاله هاشمی، امروز(14آذرماه)، در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه(س) و استقبال از 2 شهید گمنام در سپاه حضرت ابوالفضل(ع) ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) اظهارداشت: حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی بشریت است.
مدیرکل و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهیدوامور ایثارگران لرستان افزود: پیامبر اسلام با تسبیحات حضرت فاطمه(س) مردم را به توحید دعوت کرد و تسبیحات تکمیل کننده نماز است.
وی با اشاره به اینکه نام حضرت فاطمه و نور فاطمه(س) جاوید است، افزود: هرجایی و هرکسی در مکتب فاطمی وارد شد یعنی در اوج دامنه توحید وارد شده و جاویدالاثر خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین هاشمی با گرامیداشت نام و یاد شهدا عنوانکرد: شهدای گمنام به تاسی از حضرت فاطمه(س) گمنام ماندند.
وی بیان داشت: رفتار فاطمی، عمل و گفتار فاطمی برای همه ما الگو است و بهرهمندی از سبک زندگی فاطمی امری مهم برای تحکیم بنیان خانواده ها و اصلاح سبک زندگی ها در جامعه است.
http://diarmafrag.ir/fa/News/14662/شهدای-گمنام-به-تاسی-از-حضرت-فاطمه-گمنام-ماندند
|